• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • projects

Резултати за

Projects

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягДоставчик на услуги
  1. SELFIEBOOTH EVENTS

    Франция

    Предприятието SELFIEBOOTH EVENTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на photographic album, souvenir photo, photographic accessories, и photographic equipment. Седалището му е в/ъв Martigues, Франция.

  2. AKEI INGÉNIERIE

    Франция

    Предприятието AKEI INGÉNIERIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на project management, и Technical surveys. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. INTERNATIONAL GLOBAL CONSULTING AGENCY-IGCA

    Франция

    Предприятието INTERNATIONAL GLOBAL CONSULTING AGENCY-IGCA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на project management. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  4. ABIS INFORMATIQUE

    Франция

    Предприятието ABIS INFORMATIQUE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Компютърно инженерство. Освен това развива дейност и в сферата на Information system auditing, consultancy and expertise, software advice, и Information system project support. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

  5. CC FINANCE

    Франция

    Предприятието CC FINANCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги в областта на управлението. Освен това развива дейност и в сферата на consultants to companies, и financing for projects, mergers and acquisitions. Седалището му е в/ъв Apt, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TOMMY STUDIO

    Франция

    Предприятието TOMMY STUDIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Седалището му е в/ъв Antibes, Франция.

  2. SELFIEBOOTH • EVENTS

    Франция

    Предприятието SELFIEBOOTH • EVENTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Освен това развива дейност и в сферата на souvenir photo. Седалището му е в/ъв Martigues, Франция.

  3. AVENIR TP

    Франция

    Предприятието AVENIR TP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Терасиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на excavations for public works, и major project and infrastructure building companies. Седалището му е в/ъв Rognes, Франция.

  4. MENNI TP

    Франция

    Предприятието MENNI TP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Терасиране - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на building work, и major project and infrastructure building companies. Седалището му е в/ъв Brignoles, Франция.

  5. CINEMA TELEC SERVICE

    Франция

    Предприятието CINEMA TELEC SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фотография и кино - снимачна и прожекционна техника. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.