• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • study

Резултати за

Study

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягДоставчик на услуги
  1. GENXMAP

    Франция

    Предприятието GENXMAP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Научноизследователска работа - институти и лаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на clinical analysis - centres and laboratories, diagnostic analysis laboratory, analysis and research laboratory, и Biology - studies and research. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. MAITRISIA SOLUTIONS

    Франция

    Предприятието MAITRISIA SOLUTIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на engineering studies, и advice on invitations to tender. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

  3. ITM-DATA SAS

    Франция

    Предприятието ITM-DATA SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на engineering studies for hotels and restaurants. Седалището му е в/ъв Antibes, Франция.

  4. MADE IN FR

    Франция

    Предприятието MADE IN FR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Икономика и политика - проучвания и изследвания. Освен това развива дейност и в сферата на consulting, и business information. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  5. TERZATEC

    Франция

    Предприятието TERZATEC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на engineering service, и engineering and environmental engineering studies. Седалището му е в/ъв Eze, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GERME S.A.

    Франция

    Предприятието GERME S.A., e Multi-Category, и работи в сферата на Биотехнологии. Освен това развива дейност и в сферата на microbiology, и Biochemicals, environment - scientific study. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. SYMES

    Франция

    Предприятието SYMES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - проучвания и изследвания, Свързани предмети, electronic design, Електроника - проучвания и изследвания, и Свързани предмети. Седалището му е в/ъв Cagnes Sur Mer, Франция.

  3. ISAM2 - INSTITUT CHIRURGIE ORTHOPÉDIQUE ET SPORTIVE

    Франция

    Предприятието ISAM2 - INSTITUT CHIRURGIE ORTHOPÉDIQUE ET SPORTIVE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Медицина, ергономия, общество - проучвания и изследвания. Освен това развива дейност и в сферата на orthopaedic aids, и surgery. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. ASSISTANCE PRO-G

    Франция

    Предприятието ASSISTANCE PRO-G, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на acoustic impact studies, Geological prospecting for oil, и geotechnical studies for the building trade. Седалището му е в/ъв Gap, Франция.

  5. KPM

    Франция

    Предприятието KPM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на engineering studies for offices, и technical consultants. Седалището му е в/ъв Fuveau, Франция.