• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • платове

Резултати за

Платове

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. WEMADE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието WEMADE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Конфекция - машини и техника, Хартия - производство, Тъкани, Бански костюми, Текстил - внос-износ, Текстил - машини и техника, swimsuit fabrics, textile industry, и Конфекция - машини и техника. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. GROSSISTE BOUILLOTTE EN BAMBOU

    Франция

    Предприятието GROSSISTE BOUILLOTTE EN BAMBOU, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хавлиени тъкани. Седалището му е в/ъв Carry Le Rouet, Франция.

  3. UN AIR DE FÊTES

    Франция

    Предприятието UN AIR DE FÊTES, e Разпространител, и работи в сферата на Знамена, флагове и знаменца. Освен това развива дейност и в сферата на garlands, pennants, municipal banners, и sports pennants. Седалището му е в/ъв Allauch, Франция.

  4. BACHES TOILES FILETS COVERTARP

    Франция

    Предприятието BACHES TOILES FILETS COVERTARP, e Производител, и работи в сферата на Платна за щори и брезенти. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. ASIA ATLANTIC GROUPE

    Франция

    Предприятието ASIA ATLANTIC GROUPE, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на luggage, leather goods, belts, и umbrellas. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. B2BRANDS

    Франция

    Предприятието B2BRANDS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Спортни дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, Мъжки дрехи, Текстил - внос-износ, Дамски дрехи, Мъжки дрехи, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Salon De Provcence, Франция.

  2. SODEXPHIL

    Франция

    Предприятието SODEXPHIL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Дамско облекло и конфекция, Вълна - нишки и прежди, Детски дрехи, Текстил - внос-износ, Дамско облекло и конфекция, Вълна - нишки и прежди, и Детски дрехи. Седалището му е в/ъв Six Fours Les Plages, Франция.

  3. VOILE DU SUD

    Франция

    Предприятието VOILE DU SUD, e Производител, и работи в сферата на Платна за щори и брезенти. Освен това развива дейност и в сферата на Cloth for shade sails, parking bay shades, canvas carport, и Patio shelters. Седалището му е в/ъв La Seyne Sur Mer, Франция.

  4. GLAMA INTERNATIONAL CORPORATION FRANCE

    Франция

    Предприятието GLAMA INTERNATIONAL CORPORATION FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изделия за косата. Освен това развива дейност и в сферата на Мода - стилисти, Козметични средства, Мода - стилисти, и Козметични средства. Седалището му е в/ъв Lamanon, Франция.

  5. CREATION MEDITERRANEE SARL

    Франция

    Предприятието CREATION MEDITERRANEE SARL, e Производител, и работи в сферата на Бански костюми. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, Текстил - внос-износ, women's bathing suits, Дамски дрехи, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. BELISSA

    Франция

    Предприятието BELISSA, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Текстил - внос-износ, Облекло - внос-износ, Предпазни обувки, Текстил - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. MILLE SAS

    Франция

    Предприятието MILLE SAS, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Облекло - внос-износ, Текстил - внос-износ, Предпазни обувки, Облекло - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Courthézon, Франция.

  1. SAS J CHETRIT RITCHIE

    Франция

    Предприятието SAS J CHETRIT RITCHIE, e Производител, и работи в сферата на Мъжки дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Дамски дрехи, Детски дрехи, Текстил - внос-износ, Спортни дрехи, Дамски дрехи, Детски дрехи, Текстил - внос-износ, и Спортни дрехи. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. J.A.B. DISTRIBUTION

    Франция

    Предприятието J.A.B. DISTRIBUTION, e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Лен - тъкани, Хранителни опаковки, timber, candles, Лен - тъкани, и Хранителни опаковки. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  3. KIWI DIFFUSION

    Франция

    Предприятието KIWI DIFFUSION, e Производител, и работи в сферата на Спортни дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски дрехи, Текстил - внос-износ, Мъжки дрехи, Дамски дрехи, Детски дрехи, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Ramatuelle, Франция.

  4. SARL SWAELIA

    Франция

    Предприятието SARL SWAELIA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мода - стилисти. Освен това развива дейност и в сферата на traditional shop, и decorative products. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  5. AZUR

    Франция

    Предприятието AZUR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на dying clothing, и bleaching textile fibers and yarns. Седалището му е в/ъв Pertuis, Франция.

  6. AVMP

    Франция

    Предприятието AVMP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дамски дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжки дрехи, Мъжка облекло и конфекция, Текстил - внос-износ, Мъжки дрехи, Мъжка облекло и конфекция, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  7. AZ FLAG

    Франция

    Предприятието AZ FLAG, e Разпространител, и работи в сферата на Знамена, флагове и знаменца. Седалището му е в/ъв Vallauris, Франция.

  8. BELIBROD

    Франция

    Предприятието BELIBROD, и работи в сферата на Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Технически текстилни нишки, Тъкани, Пасмантерия, бродерия и тюл, Технически текстилни нишки, Тъкани, и Пасмантерия, бродерия и тюл. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. EMIS FRANCE

    Франция

    Предприятието EMIS FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Платна за щори и брезенти. Седалището му е в/ъв AIX EN PROVENCE, Франция.

  2. FITEX SARL

    Франция

    Предприятието FITEX SARL, и работи в сферата на Кожарска и обувна промишленост - принадлежности и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Технически текстилни нишки, Тъкани, Пасмантерия, бродерия и тюл, Технически текстилни нишки, Тъкани, и Пасмантерия, бродерия и тюл. Седалището му е в/ъв Allauch, Франция.

  3. AUGUSTINE

    Франция

    Предприятието AUGUSTINE, e Производител, и работи в сферата на Мода - стилисти. Освен това развива дейност и в сферата на women's bathing suits, и designers and stylists. Седалището му е в/ъв Bandol, Франция.

  4. DE TISSUS EN COUTURE

    Франция

    Предприятието DE TISSUS EN COUTURE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Платна за щори и брезенти. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. TWIGGY CREATIVE UNIVERSE

    Франция

    Предприятието TWIGGY CREATIVE UNIVERSE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мода - стилисти. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

  6. STE ODE SAS

    Франция

    Предприятието STE ODE SAS, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Платна за щори и брезенти, и Платна за щори и брезенти. Седалището му е в/ъв Bollène, Франция.

  7. PHM

    Франция

    Предприятието PHM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  8. BBC BRODERIE FLOCAGE

    Франция

    Предприятието BBC BRODERIE FLOCAGE, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Флокаж на текстилни тъкани, и Флокаж на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  9. STORES ETOILE

    Франция

    Предприятието STORES ETOILE, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Платна за щори и брезенти, и Платна за щори и брезенти. Седалището му е в/ъв Le Cannet, Франция.

  10. REALCONCEPT

    Франция

    Предприятието REALCONCEPT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мода - стилисти. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно