• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • air disinfection equipment

Резултати за

Air disinfection equipment

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягПроизводител
  1. CAPTAIN OLFAC

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието CAPTAIN OLFAC, e Производител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. AIR REFRESHING CONTROL

    Франция

    Предприятието AIR REFRESHING CONTROL, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Парфюми и козметични изделия, Овлажняване на околния въздух, Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Парфюми и козметични изделия, Овлажняване на околния въздух, и Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Grasse, Франция.

  3. EID

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието EID, e Производител, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на copper tube manufacturer, Insulated copper tubes, manufacturer of copper pipes, external pipe insulation, copper pipe, refnet, condensate pump, air conditioning pipes, и copper pipe fittings. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  4. EXON DISTRIBUTION FRANCE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието EXON DISTRIBUTION FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Стерилизация и дезинфекция - медицинска техника, Хигиена и красота - артикули, wipes, Стерилизация и дезинфекция - медицинска техника, Cleanroom Wiper, Antibacterial wipes, hand disinfectant, disinfectant wipes, и Biocide hand products. Седалището му е в/ъв La Seyne Sur Mer, Франция.

  5. UNITAIR SARL

    Франция

    Предприятието UNITAIR SARL, e Производител, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране на въздуха - съоръжения, и Филтриране на въздуха - съоръжения. Седалището му е в/ъв Arles, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CARBIO 12 SA

    Франция

    Предприятието CARBIO 12 SA, e Производител, и работи в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Филтриране на въздуха - съоръжения, и Филтриране на въздуха - съоръжения. Седалището му е в/ъв Carnoux En Provence, Франция.