• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • designer

Резултати за

Designer

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягПроизводител
  1. GSE

    Франция

    Предприятието GSE, e Производител, и работи в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции, и building design. Седалището му е в/ъв Avignon Cedex 1, Франция.

  2. MATÉRIEL EQUESTRE DIFFUSION

    Франция

    Предприятието MATÉRIEL EQUESTRE DIFFUSION, e Производител, и работи в сферата на Езда - дрехи. Освен това развива дейност и в сферата на design and manufacture, embroidered company logos, obstacles for showjumping rings, и Manufacturing of rail bearing plates. Седалището му е в/ъв Fuveau, Франция.

  3. IPB DESIGN

    Франция

    Предприятието IPB DESIGN, e Производител, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Реклама по местопродажба, furniture design, furniture manufacture, manufacture of contract furniture, и Реклама по местопродажба. Седалището му е в/ъв Gemenos, Франция.

  4. STE ETUDES REALISATIONS MOULES ET OUTILLAGES

    Франция

    Предприятието STE ETUDES REALISATIONS MOULES ET OUTILLAGES, e Производител, и работи в сферата на Форми и модели. Освен това развива дейност и в сферата на Mould design. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. AGENCE & IMPRIMERIE IDEALGRAPHIC

    Франция

    Предприятието AGENCE & IMPRIMERIE IDEALGRAPHIC, e Производител, и работи в сферата на Печатарски преси. Освен това развива дейност и в сферата на Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери, communication agency, silk-screen printing workshop, и Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Седалището му е в/ъв Maillane, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GFA GRUPPO F

    Франция

    Предприятието GFA GRUPPO F, e Производител, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Store layout, и store design. Седалището му е в/ъв Eguilles en Provence, Франция.

  2. AUGUSTINE

    Франция

    Предприятието AUGUSTINE, e Производител, и работи в сферата на Мода - стилисти. Освен това развива дейност и в сферата на women's bathing suits, и designers and stylists. Седалището му е в/ъв Bandol, Франция.