• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • disinfectants

Резултати за

Disinfectants

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягПроизводител
  1. EXON DISTRIBUTION FRANCE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието EXON DISTRIBUTION FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Стерилизация и дезинфекция - медицинска техника, Хигиена и красота - артикули, wipes, Стерилизация и дезинфекция - медицинска техника, Cleanroom Wiper, Antibacterial wipes, hand disinfectant, Biocide hand products, и Хигиена и красота - артикули. Седалището му е в/ъв La Seyne Sur Mer, Франция.

  2. CAPTAIN OLFAC

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието CAPTAIN OLFAC, e Производител, и работи в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. AIR REFRESHING CONTROL

    Франция

    Предприятието AIR REFRESHING CONTROL, e Производител, и работи в сферата на Филтриране - уреди и помощни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Парфюми и козметични изделия, Овлажняване на околния въздух, Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Парфюми и козметични изделия, Овлажняване на околния въздух, и Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Grasse, Франция.

  4. STERLAB

    Франция

    Предприятието STERLAB, e Производител, и работи в сферата на Стерилизация и дезинфекция - медицинска техника. Седалището му е в/ъв Vallauris, Франция.