• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • facilities

Резултати за

Facilities

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягПроизводител
  1. BEC CONSTRUCTION PROVENCE

    Франция

    Предприятието BEC CONSTRUCTION PROVENCE, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Индустриализирано и сглобяемо строителство, Спортни инсталации, Обществено строителство - предприемачи, Довършителни работи, Индустриализирано и сглобяемо строителство, Спортни инсталации, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. RÉALISATIONS MÉDICALES ET INDUSTRIELLES

    Франция

    Предприятието RÉALISATIONS MÉDICALES ET INDUSTRIELLES, e Производител, и работи в сферата на Промишлени инсталации - проектиране. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. ATHALIA

    Франция

    Предприятието ATHALIA, e Производител, и работи в сферата на Техника и оборудване за развлекателни паркове. Седалището му е в/ъв Marignane, Франция.

  4. IDEE GAZON

    Франция

    Предприятието IDEE GAZON, e Производител, и работи в сферата на Пластмаси - подови настилки. Освен това развива дейност и в сферата на grass for sports facilities. Седалището му е в/ъв Lançon De Provence, Франция.

  5. LE GRAND CAFÉ DE FRANCE - RESTAURANT À NICE

    Франция

    Предприятието LE GRAND CAFÉ DE FRANCE - RESTAURANT À NICE, e Производител, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на restaurant facilities. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.