• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • la textile

Резултати за

La textile

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягПроизводител
  1. MOURET TEXTILE

    Франция

    Предприятието MOURET TEXTILE, e Производител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Предпазни обувки, Внос-износ - текстил и облекло, Предпазни обувки, и Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  2. KARAPHARM

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието KARAPHARM, e Производител, и работи в сферата на Технически текстил. Освен това развива дейност и в сферата на Textile materials for industry, Manufacture of items with technical textiles, Wheelchair backrest, Wheelchair seat base, Medical mattress covers, Mattress covers for hospitals, Pressure relief cushions, Positioning wedges, и Life jacket textile part. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. TECHNIQUES ELINGUES SERVICES

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието TECHNIQUES ELINGUES SERVICES, e Производител, и работи в сферата на Кабели - аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Повдигане - техника и аксесоари, Морска кинкалерия, slings, Повдигане - техника и аксесоари, cables and accessories for treetop adventure climbing, Морска кинкалерия, galvanised steel stay cables, lifting accessories, и lifting equipment. Седалището му е в/ъв Mimet, Франция.

  4. NIRP INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието NIRP INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни растения, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Cuers, Франция.

  5. ETABLISSEMENTS C. GIRERD ET FILS

    Франция

    Предприятието ETABLISSEMENTS C. GIRERD ET FILS, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни растения, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Le Thor, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ENTREPRISE MACAGNO

    Франция

    Предприятието ENTREPRISE MACAGNO, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни растения, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Pertuis, Франция.

  2. PEPINIERES LOVERA

    Франция

    Предприятието PEPINIERES LOVERA, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни растения, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Mazan, Франция.

  3. SARL BRODISSIMO

    Франция

    Предприятието SARL BRODISSIMO, e Производител, и работи в сферата на Тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, и Крайна обработка на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Frejus, Франция.

  4. PEPINIERES VITICOLES LE MISTRAL

    Франция

    Предприятието PEPINIERES VITICOLES LE MISTRAL, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни растения, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Sarrians, Франция.

  5. LES ORCHIDEES MICHEL VACHEROT

    Франция

    Предприятието LES ORCHIDEES MICHEL VACHEROT, e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Roquebrune-Sur-Argens, Франция.

  1. ETS AGRICOLES ET HORTICOLES KUENTZ

    Франция

    Предприятието ETS AGRICOLES ET HORTICOLES KUENTZ, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Текстилни растения, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Fréjus, Франция.

  2. EARL VALENTIN GERARD

    Франция

    Предприятието EARL VALENTIN GERARD, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Hyeres, Франция.

  1. GONTIER

    Франция

  2. SARL SAINT MARTIN PAYSAGES

    Франция

  3. PEPINIERES MICHEL

    Франция

  4. SCEA DES PEPINI ELIE GUILLAUME

    Франция

  5. LES GERBERAS DU PALYVESTRE

    Франция

  6. SARL SAINT FRANCOIS PEPINIERES

    Франция