• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • masonry work

Резултати за

Masonry work

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягПроизводител
  1. BATISSEURS DE PROVENCE

    Франция

    Предприятието BATISSEURS DE PROVENCE, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Скелета и стълби, Зидария - строителни работи, Лека метална конструкция, Скелета и стълби, Зидария - строителни работи, и general renovation work. Седалището му е в/ъв Entraigues-Sur-La-Sorgue, Франция.

  2. VOLPI BATIMENT

    Франция

    Предприятието VOLPI BATIMENT, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Скелета и стълби, Зидария - строителни работи, Скелета и стълби, Зидария - строителни работи, earthmoving machinery, и equipment tools. Седалището му е в/ъв Saint-Jean-Cap-Ferrat, Франция.

  3. CARANTA BATIMENT

    Франция

    Предприятието CARANTA BATIMENT, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Зидария - строителни работи, и Зидария - строителни работи. Седалището му е в/ъв Grimaud, Франция.

  4. DOMASUD

    Франция

    Предприятието DOMASUD, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Зидария - строителни работи, и Зидария - строителни работи. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  5. CB GESTION

    Франция

    Предприятието CB GESTION, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Зидария - строителни работи, и Зидария - строителни работи. Седалището му е в/ъв Grimaud, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VIVIAN ET CIE SAS

    Франция

    Предприятието VIVIAN ET CIE SAS, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Зидария - строителни работи, и Зидария - строителни работи. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. SOC D'EXPANSION DE LA NELLE ENT DE CONSTRUCTION

    Франция

    Предприятието SOC D'EXPANSION DE LA NELLE ENT DE CONSTRUCTION, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Зидария - строителни работи, и Зидария - строителни работи. Седалището му е в/ъв La Garde, Франция.

  3. BASSO DEVELOPPEMENT

    Франция

  4. STE SEGILPED

    Франция

  5. DE BABOUET

    Франция

  1. STE PROVENCALE D'ENTRETIEN

    Франция

  2. ENTREPRISE A GIRARD

    Франция