• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • риби

Резултати за

Риби

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. MAISON MARTEGALE

    Франция

    Предприятието MAISON MARTEGALE, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Рибни яйца, Хранителна преработка, botargo, Рибни яйца, и Хранителна преработка. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

  2. ECOGEL SARL

    Франция

    Предприятието ECOGEL SARL, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риби, fish soup, и Риби. Седалището му е в/ъв Le Pradet, Франция.

  3. TOMDIS

    Франция

    Предприятието TOMDIS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. SUD COQUILLAGES

    Франция

    Предприятието SUD COQUILLAGES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв La Seyne Sur Mer, Франция.

  5. WATSON AQUACULTURE

    Франция

    Предприятието WATSON AQUACULTURE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Аквакултура и рибно стопанство, и Аквакултура и рибно стопанство. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PROVENCE COTE D'AZUR

    Франция

  2. NOUVELLE CRIEE DU CHALUTAGE

    Франция

  3. LES FILS DE PIERRE ESPOSITO

    Франция

  4. SAINT ANDRE

    Франция

  5. STE DE FAIT GHIRARDELLI ET DONNAREL

    Франция

  1. LA PECHERIE CANNOISE SARL

    Франция

  2. CAMARGUE COQUILLAGES

    Франция

  1. NDOYE DISTRIBUTION

    Франция

    Предприятието NDOYE DISTRIBUTION, e Разпространител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на shellfish, cephalopods, и fresh fish export. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. SEAWONDERS

    Франция

    Предприятието SEAWONDERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на sardine, squid, squid, и anchovies, sardines and mackerel. Седалището му е в/ъв La Ciotat, Франция.

  3. PRODIBIO

    Франция

    Предприятието PRODIBIO, e Производител, и работи в сферата на Риби - обработка. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. FOOD AND BEVERAGE SERVICES

    Франция

    Предприятието FOOD AND BEVERAGE SERVICES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на import, frozen shellfish, и import of frozen fish. Седалището му е в/ъв Saint Laurent Du Var, Франция.

  5. LE FUMOIR DE PROVENCE

    Франция

    Предприятието LE FUMOIR DE PROVENCE, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Седалището му е в/ъв La Seyne Sur Mer, Франция.

  6. ALMA FOOD

    Франция

    Предприятието ALMA FOOD, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на shrimp, и cuttlefish. Седалището му е в/ъв Vallauris, Франция.

  7. AFRIMER EUROPE

    Франция

    Предприятието AFRIMER EUROPE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  8. SEABLUE

    Франция

    Предприятието SEABLUE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби, и Замразени и дълбоко замразени риби. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. SOMEGEL INTERNATIONAL

    Франция