• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • glasses

Резултати за

Glasses

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягТърговец на едро
  1. OPTIC DELUXE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието OPTIC DELUXE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Очила, рамки и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Аксесоари за очила, ophthalmic lenses, sunglasses, vision glasses, spectacles, Аксесоари за очила, RAY BAN sunglasses, genuine branded glasses, и Dior luxury glasses. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. OUI OUI BUNNY

    Франция

    Предприятието OUI OUI BUNNY, e Multi-Category, и работи в сферата на Тампони и печати. Освен това развива дейност и в сферата на custom glasses, straw hat, patisserie decorations, и arches. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. ISLA OPTIC VERDE

    Франция

    Предприятието ISLA OPTIC VERDE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Очила, рамки и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale spectacles, и computer glasses. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

  4. COOLOCCA SARL

    Франция

    Предприятието COOLOCCA SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на drinking glasses. Седалището му е в/ъв Venelles, Франция.

  5. GAZZAVITRAGE

    Франция

    Предприятието GAZZAVITRAGE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стъкло зо промишлеността. Седалището му е в/ъв St Laurent Du Var, Франция.