• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • vegetables

Резултати за

Vegetables

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен брягТърговец на едро
  1. SEK

    Франция

    Предприятието SEK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на vegetables, и fruit & vegetables. Седалището му е в/ъв Mougins, Франция.

  2. PROVENCE PRIM

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието PROVENCE PRIM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Плодове и зеленчуци - внос-износ, legumes, wholesale of vegetables, organic fruit, organic vegetables, Oragnic fruits and vegetables, Fresh fruits and vegetables, и Плодове. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  3. SOMEXPORT

    Франция

    Verified by europages badge

    SOMEXPORT has founded in 1994. We supply central buying platforms, suppliers, but especially in Africa, the Caribbean, the Indian and Pacific oceans, and the Middle East. We are an import-export company that deals in dry, frozen and fresh goods, and we work with over 300 suppliers in France and Europe. We specialise in the following food types: - dairy products (cheese, yoghurt, milk, cream, etc.), - dried and cured meats, - cakes and baked goods, - Halal products, - groceries, - seafood, - frozen goods. We can supply you with a wide range of food products.SOMEXPORT is your export partner. We can help you to discover the best products from every region of the world, products that meet your needs and your customers' demands. For over 20 years we have scoured the world looking for regional products, local specialities and traditional recipes. We can also source the specific ingredients or products that our customers request. Our approach is based on encounters with producers, livestock breeders, chefs, retailers, consumers and countless other actors in the farming and agri-food sectors. Feel free to contact us for more details!

  4. VALMAX FRANCE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието VALMAX FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Растителни мазнини, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, powdered milk, oil, Rapeseed oil, Растителни мазнини, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Delicatessen products, и oil for food use. Седалището му е в/ъв Mougins, Франция.

  5. TIMGAD STORE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието TIMGAD STORE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, Маслини, Картофи, Безалкохолни напитки, Газирани безалкохолни напитки, Зехтин, dates, Noor dates, и Algerian dates. Седалището му е в/ъв Martigues, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, e Multi-Category, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове с ядки, Зехтин, exotic fruit, extra virgin olive oil, toasted dry fruits, sun-dried tomatoes, pecan, shelled hazelnuts, и cashew nuts. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. CONSUL'TRADE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието CONSUL'TRADE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Необработени растителни масла, и Необработени растителни масла. Седалището му е в/ъв Auriol, Франция.

  3. AA DZ TRADING

    Франция

    Предприятието AA DZ TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, fruit export, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Fruit and vegetable exports, и dates. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. AZ FRANCE SA

    Франция

    Предприятието AZ FRANCE SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cavaillon Cedex, Франция.

  5. TOUT POUR LE PAYSAGE

    Франция

    Предприятието TOUT POUR LE PAYSAGE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Пейзажисти - предприемачи, vegetable products, trees, Пейзажисти - предприемачи, и Nurseries. Седалището му е в/ъв Pourrieres, Франция.

  1. TRIANO AZUR TRADING

    Франция

    Предприятието TRIANO AZUR TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на import, fruit & vegetables, и fruit export. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. TM TELECOM

    Франция

    Предприятието TM TELECOM, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на exotic fruit, pineapple, mangos, и fruit and vegetable wholesaler. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. PEPINIERES VITIPRO VAUCLUSE

    Франция

    Предприятието PEPINIERES VITIPRO VAUCLUSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Свински породи, Говеда, Плодове, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Свински породи, Говеда, и Плодове. Седалището му е в/ъв Piolenc, Франция.

  2. SOCIETE DE COURTAGE EN MARCHANDISE MICHEL GUEYDON ET CIE

    Франция

    Предприятието SOCIETE DE COURTAGE EN MARCHANDISE MICHEL GUEYDON ET CIE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Житни растения и зърнени храни. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Свински породи, Говеда, Плодове, Зеленчуци, хранителни корени и луковици, Свински породи, Говеда, и Плодове. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  3. HIGH FIVE CBD

    Франция

    Предприятието HIGH FIVE CBD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Необработени растителни масла. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

  4. LES 3 CAPUCINS

    Франция

    Предприятието LES 3 CAPUCINS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Carpentras, Франция.

  5. LA PROVENCALE SA

    Франция

    Предприятието LA PROVENCALE SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  6. MF PRIMEUR

    Франция

    Предприятието MF PRIMEUR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  7. SAMUEL ET FILS

    Франция

    Предприятието SAMUEL ET FILS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Пресни зеленчуци. Седалището му е в/ъв Mison, Франция.

  8. RENE BEZERT ET FILS

    Франция

    Предприятието RENE BEZERT ET FILS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв L Isle Sur La Sorgue, Франция.

  1. MEHADRIN INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието MEHADRIN INTERNATIONAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  2. SAINT MAXIMIN DISTRIBUTION

    Франция

    Предприятието SAINT MAXIMIN DISTRIBUTION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, и Плодове. Седалището му е в/ъв St Maximin La Ste Baume, Франция.

  3. NOVAPRIM SAS

    Франция

    Предприятието NOVAPRIM SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  4. J.L.C. PRIMEURS

    Франция

    Предприятието J.L.C. PRIMEURS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Chateaurenard, Франция.

  5. ETS MODICA

    Франция

    Предприятието ETS MODICA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Althen Des Paluds, Франция.

  6. LE FRUITIER DU VENTOUX

    Франция

    Предприятието LE FRUITIER DU VENTOUX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Villes Sur Auzon, Франция.

  7. MAS DES PLATANES

    Франция

    Предприятието MAS DES PLATANES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици, и Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Седалището му е в/ъв Le Thor, Франция.

  8. GIRELLI PRIMEURS

    Франция

    Предприятието GIRELLI PRIMEURS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  9. VAGLIO PATRICK

    Франция

    Предприятието VAGLIO PATRICK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Plan D Orgon, Франция.

  10. CHIRON BERNARD SA

    Франция

    Предприятието CHIRON BERNARD SA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Cheval Blanc, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно