• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • and furniture

Резултати за

And furniture

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. S.A.S. U-FAN

    Франция

    Предприятието S.A.S. U-FAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дървен материал - изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Палети, sawn-wood, furniture, и Палети. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. GASKA

    Франция

    Предприятието GASKA, и работи в сферата на Художествено изработени мебели. Освен това развива дейност и в сферата на cabinet makers, furniture, и skilled craftsman. Седалището му е в/ъв Mirabeau, Франция.

  3. DOCKS

    Франция

    Предприятието DOCKS, e Производител, и работи в сферата на Съвременни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на furniture, и furnishing shop preparation. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. METASTAL

    Франция

    Предприятието METASTAL, e Производител, и работи в сферата на Готови метални изделия. Освен това развива дейност и в сферата на rubbish bins, urban furnishings, и Street furniture. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  5. WITGEE

    Франция

    Предприятието WITGEE, e Производител, и работи в сферата на Професионално обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Mass production of furniture. Седалището му е в/ъв Le Cannet, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AGS NICE

    Франция

    Предприятието AGS NICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на furniture storage, и international removals. Седалището му е в/ъв Carros, Франция.

  2. SICOM SA

    Франция

    Предприятието SICOM SA, e Производител, и работи в сферата на Сигнализация - системи и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Street furniture. Седалището му е в/ъв Venelles, Франция.

  3. SAMA MONACO

    Франция

    Предприятието SAMA MONACO, e Разпространител, и работи в сферата на Дизайнерски мебели. Освен това развива дейност и в сферата на big handles, и art nouveau door trim. Седалището му е в/ъв Monaco, Франция.

  4. IPB DESIGN

    Франция

    Предприятието IPB DESIGN, e Производител, и работи в сферата на Магазини - подреждане. Освен това развива дейност и в сферата на Реклама по местопродажба, furniture design, furniture manufacture, manufacture of contract furniture, и Реклама по местопродажба. Седалището му е в/ъв Gemenos, Франция.

  5. URBACO

    Франция

    Предприятието URBACO, e Производител, и работи в сферата на Автоматични врати и входен контрол. Освен това развива дейност и в сферата на automatic retractable bollard, и Street furniture. Седалището му е в/ъв ENTRAIGUES-SUR-LA-SORGUE, Франция.

  1. AGS MARSEILLE

    Франция

    Предприятието AGS MARSEILLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на furniture storage, и international removals. Седалището му е в/ъв Port De Bouc, Франция.

  2. HERTRICH

    Франция

    Предприятието HERTRICH, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели и рафтове за офиса, Фабрично мебелно обзавеждане, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Мебели и рафтове за офиса, и Фабрично мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Roquebrune Sur Argens, Франция.

  1. GALERIE DES ILES D OR

    Франция

    Предприятието GALERIE DES ILES D OR, e Производител, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за детски стаи, Фабрично мебелно обзавеждане, Мебели за преподавателската дейност, Мебели и рафтове за офиса, Мебели за детски стаи, Фабрично мебелно обзавеждане, Мебели за преподавателската дейност, и Мебели и рафтове за офиса. Седалището му е в/ъв Hyeres, Франция.

  2. NBS MOBILIER

    Франция

    Предприятието NBS MOBILIER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Професионално обзавеждане. Седалището му е в/ъв Aix En Provence, Франция.

  3. SARL ODICE EBENISTERIE

    Франция

    Предприятието SARL ODICE EBENISTERIE, e Производител, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, и cabinet making. Седалището му е в/ъв Grasse, Франция.

  4. CREATION GEORGES D LES FONCTIONNELS

    Франция

    Предприятието CREATION GEORGES D LES FONCTIONNELS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мебелни елементи. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. I.T.F DESIGN

    Франция

    Предприятието I.T.F DESIGN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дизайнерски мебели. Освен това развива дейност и в сферата на interior refinishing. Седалището му е в/ъв Graveson, Франция.

  6. EBENISTERIE MENUISERIE GAZIELLO

    Франция

    Предприятието EBENISTERIE MENUISERIE GAZIELLO, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, Градински мебели и украса, Походни маси и столове, и Мебели за къмпинг. Седалището му е в/ъв La Trinite, Франция.

  7. SMARIN

    Франция

    Предприятието SMARIN, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, Градински мебели и украса, Походни маси и столове, и Мебели за къмпинг. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  8. ETABLISSEMENT DOUSSIERE

    Франция

    Предприятието ETABLISSEMENT DOUSSIERE, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, Градински мебели и украса, Походни маси и столове, и Мебели за къмпинг. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. LE CONFORT DE L'HABITAT SARL

    Франция

    Предприятието LE CONFORT DE L'HABITAT SARL, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, Градински мебели и украса, Походни маси и столове, и Мебели за къмпинг. Седалището му е в/ъв Greasque, Франция.

  2. ENTREPRISE FORTIN

    Франция

    Предприятието ENTREPRISE FORTIN, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, Градински мебели и украса, Походни маси и столове, и Мебели за къмпинг. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  3. BOISERIES PROVENCALES

    Франция

    Предприятието BOISERIES PROVENCALES, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, Градински мебели и украса, Походни маси и столове, и Мебели за къмпинг. Седалището му е в/ъв Auriol, Франция.

  4. EMA CREATION

    Франция

    Предприятието EMA CREATION, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за къмпинг, Походни маси и столове, Градински мебели и украса, Мебели за къмпинг, Походни маси и столове, и Градински мебели и украса. Седалището му е в/ъв Carqueiranne, Франция.

  5. JCL LIGHTING

    Франция

    Предприятието JCL LIGHTING, e Производител, и работи в сферата на Улично осветление - промишлено и търговско. Освен това развива дейност и в сферата на Street furniture. Седалището му е в/ъв Aix-en-Provence, Франция.

  6. AR MEUBLES CREATION

    Франция

    Предприятието AR MEUBLES CREATION, и работи в сферата на Домашни мебели. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, Фабрично мебелно обзавеждане, Мебели за детски стаи, Мебели за преподавателската дейност, и Фабрично мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Hyeres, Франция.

  7. REFLETS D AZUR

    Франция

    Предприятието REFLETS D AZUR, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, Градински мебели и украса, Походни маси и столове, и Мебели за къмпинг. Седалището му е в/ъв St Zacharie, Франция.

  8. SEGURA

    Франция

    Предприятието SEGURA, и работи в сферата на Стилови мебели, копия. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни мебели, wrought iron lamps, wrought-iron chairs, Домашни мебели, и wrought iron articles. Седалището му е в/ъв Roquevaire, Франция.

  9. RUSTICI ET DARCHEN SARL

    Франция

    Предприятието RUSTICI ET DARCHEN SARL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Техническо обзавеждане. Седалището му е в/ъв La Bouilladisse, Франция.

  10. LES NOUVELLES CREATIONS DU BOIS

    Франция

    Предприятието LES NOUVELLES CREATIONS DU BOIS, и работи в сферата на Шлифоване, лакиране и полиране на мебели и дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Градински мебели и украса, Походни маси и столове, Мебели за къмпинг, Градински мебели и украса, Походни маси и столове, и Мебели за къмпинг. Седалището му е в/ъв Cannes, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно