• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • fabrics for furnishings

Резултати за

Fabrics for furnishings

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. XANTHEOS

    Франция

    Предприятието XANTHEOS, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Gardanne, Франция.

  2. SARL 3A

    Франция

    Предприятието SARL 3A, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Ste Maxime, Франция.

  3. MC STORES

    Франция

    Предприятието MC STORES, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. MOUSSES ETOILES SARL

    Франция

    Предприятието MOUSSES ETOILES SARL, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Домашно бельо, Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки, Домашно бельо, и Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Седалището му е в/ъв Rognonas, Франция.

  5. GRC DECOR

    Франция

    Предприятието GRC DECOR, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Освен това развива дейност и в сферата на Тапицерии, и Тапицерии. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INVARIANCE

    Франция

    Предприятието INVARIANCE, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Домашно бельо, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Vaison La Romaine, Франция.

  2. BAZE ET FILS

    Франция

    Предприятието BAZE ET FILS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Килими и мокети. Освен това развива дейност и в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане, Мокети, Тъкани за мебелното обзавеждане, и Мокети. Седалището му е в/ъв Le Broc, Франция.

  3. STE TEXTILES AMEUBLEMENT

    Франция

    Предприятието STE TEXTILES AMEUBLEMENT, и работи в сферата на Тъкани за мебелното обзавеждане. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. MAJOREL

    Франция

  5. MAISON RIOU

    Франция

  1. LEGEND'ENHAUT

    Франция

  2. MOUGINS STORES

    Франция

  1. PASSION COTON

    Франция

  2. ALPHA STORES

    Франция

  3. CCOMOCINE PULSE

    Франция

    Verified by europages badge

    French company specialising in the manufacture of cinema seating, Home Cinema fitting, comfort and decoration. We have selected a range of high quality products to furnish your private cinema room to your specifications: - luxury fixed or powered cinema chairs, - cinema decoration, - fibre optic star sky kit, - stretched fabric wall finish, - lighting and lighting accessories, - illuminated sign, - bespoke projector screen.