• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • for glass

Резултати за

For glass

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. GLASS DECOR

    Франция

    Предприятието GLASS DECOR, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв St Laurent Du Var, Франция.

  2. COOLOCCA SARL

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието COOLOCCA SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Занаятчийска керамика, drinking glasses, International trade, Занаятчийска керамика, blown glass, и chinese porcelain. Седалището му е в/ъв Venelles, Франция.

  3. EUROPACKCOM

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието EUROPACKCOM, e Разпространител, и работи в сферата на Стъклен амбалаж. Освен това развива дейност и в сферата на Стъклени флакони и плоски шишета, Стъклени флакони и плоски шишета, Glass packaging, Wholesaler of cosmetic bottles, Wholesaler of perfume bottles, Glass perfume bottle, Glass antibiotic bottle, Dropper bottles for essential oils, и PEHD bottles. Седалището му е в/ъв La Farléde, Франция.

  4. CHIC CONCEPTION

    Франция

    Предприятието CHIC CONCEPTION, e Производител, и работи в сферата на Стъкло. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. L ATELIER DE LA BOUGIE

    Франция

    Предприятието L ATELIER DE LA BOUGIE, e Производител, и работи в сферата на Занаятчийско изкуство. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкло, custom candles, metal, candles, и Стъкло. Седалището му е в/ъв Pernes Les Fontaines, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VIPAL

    Франция

    Предприятието VIPAL, e Разпространител, и работи в сферата на Стъкло. Освен това развива дейност и в сферата на Spice jar. Седалището му е в/ъв Apt, Франция.

  2. EXON DISTRIBUTION FRANCE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието EXON DISTRIBUTION FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Освен това развива дейност и в сферата на Стерилизация и дезинфекция - медицинска техника, Хигиена и красота - артикули, wipes, Стерилизация и дезинфекция - медицинска техника, Cleanroom Wiper, Antibacterial wipes, hand disinfectant, disinfectant wipes, и Biocide hand products. Седалището му е в/ъв La Seyne Sur Mer, Франция.

  3. OPTIC DELUXE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието OPTIC DELUXE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Очила, рамки и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Аксесоари за очила, ophthalmic lenses, sunglasses, vision glasses, spectacles, Аксесоари за очила, RAY BAN sunglasses, genuine branded glasses, и Dior luxury glasses. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. L'ARTISAN DU CRISTAL

    Франция

    Предприятието L'ARTISAN DU CRISTAL, e Производител, и работи в сферата на Кристални съдове. Освен това развива дейност и в сферата на crystalware, crystal glasses, decorative object, и crystal gift items. Седалището му е в/ъв Vallauris, Франция.

  5. OUI OUI BUNNY

    Франция

    Предприятието OUI OUI BUNNY, e Multi-Category, и работи в сферата на Тампони и печати. Освен това развива дейност и в сферата на custom glasses, straw hat, patisserie decorations, и arches. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. ISLA OPTIC VERDE

    Франция

    Предприятието ISLA OPTIC VERDE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Очила, рамки и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale spectacles, и computer glasses. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

  2. GLOBAL PACKAGING SOLUTIONS

    Франция

    Предприятието GLOBAL PACKAGING SOLUTIONS, e Разпространител, и работи в сферата на Козметични средства. Освен това развива дейност и в сферата на Стъклен амбалаж, Пластмаси - опаковки, Стъклен амбалаж, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв La Valette Du Var, Франция.

  1. ETI SERVICES

    Франция

    Предприятието ETI SERVICES, e Производител, и работи в сферата на Металургия - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на laminated glass. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. PEBEO

    Франция

    Предприятието PEBEO, e Производител, и работи в сферата на Бои и лакове. Освен това развива дейност и в сферата на Рисунки върху стъкло, Рисунки върху стъкло, и fabric painting. Седалището му е в/ъв Gemenos, Франция.

  3. GENIUM INDUSTRIE

    Франция

    Предприятието GENIUM INDUSTRIE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Промишлени тръбни системи. Освен това развива дейност и в сферата на laminated glass, и ships' papers. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  4. ARISTOTE

    Франция

    Предприятието ARISTOTE, e Разпространител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия, Работни блузи и престилки, Предпазни ръкавици, Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия, Работни блузи и престилки, Предпазни ръкавици, и industrial hygiene. Седалището му е в/ъв Ollioules, Франция.

  5. SAS KALITELIA

    Франция

    Предприятието SAS KALITELIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Внос-износ на стъкло и стъкларски изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж - предприятия, event organisation, table ornaments, и Амбалаж - предприятия. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  6. CHIRINE INTERNATIONAL

    Франция

    Предприятието CHIRINE INTERNATIONAL, и работи в сферата на Стъклен амбалаж. Освен това развива дейност и в сферата на Търговско опаковане по поръчка - предприятия, Амбалаж - предприятия, Пластмаси - опаковки, Търговско опаковане по поръчка - предприятия, Амбалаж - предприятия, и Пластмаси - опаковки. Седалището му е в/ъв Le Thoronet, Франция.

  7. VERRERIE DU COMTAT

    Франция

    Предприятието VERRERIE DU COMTAT, и работи в сферата на Кухо стъкло. Освен това развива дейност и в сферата на Стъклен амбалаж, и Стъклен амбалаж. Седалището му е в/ъв Sorgues, Франция.

  8. LEBRETON STEPHANIE

    Франция

    Предприятието LEBRETON STEPHANIE, и работи в сферата на Стъкло зо промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкло за производството на транспортни средства, и Стъкло за производството на транспортни средства. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  1. ALUMAX MIROITERIE APTESIENNE

    Франция

    Предприятието ALUMAX MIROITERIE APTESIENNE, и работи в сферата на Стъкло зо промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкло за производството на транспортни средства, и Стъкло за производството на транспортни средства. Седалището му е в/ъв Apt, Франция.

  2. AERYN SERVICES

    Франция

    Предприятието AERYN SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стъклени конструкции. Седалището му е в/ъв La Valette-Du-Var, Франция.

  3. MIROITERIE D'ART PROVENCALE

    Франция

    Предприятието MIROITERIE D'ART PROVENCALE, и работи в сферата на Стъкло зо промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкло за производството на транспортни средства, и Стъкло за производството на транспортни средства. Седалището му е в/ъв Salon De Provence, Франция.

  4. BOUC BEL AIR VITRERIE

    Франция

    Предприятието BOUC BEL AIR VITRERIE, и работи в сферата на Стъкло зо промишлеността. Освен това развива дейност и в сферата на Стъкло за производството на транспортни средства, и Стъкло за производството на транспортни средства. Седалището му е в/ъв Bouc Bel Air, Франция.

  5. GAZZAVITRAGE

    Франция

    Предприятието GAZZAVITRAGE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Стъкло зо промишлеността. Седалището му е в/ъв St Laurent Du Var, Франция.

  6. TOMASI PLEXI NEON

    Франция

    Предприятието TOMASI PLEXI NEON, и работи в сферата на Стъкло зо промишлеността. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

  7. COVERPLA

    Франция

    Предприятието COVERPLA, и работи в сферата на Опаковки от хартия и картон. Освен това развива дейност и в сферата на Кухо стъкло, и Кухо стъкло. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  8. VERRERIE GAMBIER

    Франция

    Предприятието VERRERIE GAMBIER, и работи в сферата на Стъкло зо промишлеността. Седалището му е в/ъв Caussols, Франция.

  9. SA LA VERRERIE DE BIOT

    Франция

    Предприятието SA LA VERRERIE DE BIOT, и работи в сферата на Кухо стъкло. Седалището му е в/ъв Biot, Франция.

  10. VERRERIE D ART DE GOURDON

    Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно