• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • pollution control

Резултати за

Pollution control

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. GROUPE APP

    Франция

    Предприятието GROUPE APP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Намаляване на атмосферното замърсяване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, Ширми и екстрактори, cold room ventilation, magnetic limescale-removal treatments, Дезинфекция на въздуха - уреди и инсталации, и Ширми и екстрактори. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  2. LES NETTOYEURS

    Франция

    Предприятието LES NETTOYEURS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Намаляване на замърсяването - почистване на помещения. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, Почистване - услуги, cleaning companies, и cleaning services for condominiums. Седалището му е в/ъв Brignoles, Франция.

  3. SEAUSOON

    Франция

    Предприятието SEAUSOON, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Намаляване на замърсяването - почистване на помещения. Освен това развива дейност и в сферата на Почистване - услуги, holiday home rental, Почистване - услуги, civil building maintenance, и turnkey service. Седалището му е в/ъв Carry Le Rouet, Франция.

  4. T2S HABITAT

    Франция

    Предприятието T2S HABITAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Намаляване на замърсяването - почистване на помещения, Намаляване на замърсяването - почистване на помещения, и cleaning. Седалището му е в/ъв La Valette-Du-Var, Франция.