• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • recyclates

Резултати за

Recyclates

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. LA FAB RIVIERA

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието LA FAB RIVIERA, e Производител, и работи в сферата на Кожени изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Дребни изделия на кожената галантерия, Отпечатване с тампони (тампография), Promotional items, Promotional sports goods, environmentally responsible leather, reconstituted leather, recycled leather, embossing, и leather goods manufacturing. Седалището му е в/ъв Mougins, Франция.

  2. BCR

    Франция

    Verified by europages badge

    Our company BCR BOROWY, located at Saint-Andiol, specialises in the wholesale and semi-wholesale of used clothing and thrift shop imports and exports. We also carry shoes, leather goods and household linens. We have summer and winter items for men, women and children. We sell by the kilo. We always select top quality clothing, then sort it by category.

  3. EUROPACKCOM

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието EUROPACKCOM, e Разпространител, и работи в сферата на Стъклен амбалаж. Освен това развива дейност и в сферата на Стъклени флакони и плоски шишета, Стъклени флакони и плоски шишета, Glass packaging, Wholesaler of cosmetic bottles, Wholesaler of perfume bottles, Glass perfume bottle, Glass antibiotic bottle, Dropper bottles for essential oils, и PEHD bottles. Седалището му е в/ъв La Farléde, Франция.

  4. METAREGENERATION

    Франция

    Предприятието METAREGENERATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци. Седалището му е в/ъв Chateau Arnoux Saint Auban, Франция.

  5. METALIUM

    Франция

    Предприятието METALIUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метали - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ETS MICHELOT

    Франция

    Предприятието ETS MICHELOT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метали - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Grimaud, Франция.

  2. SPUR ENVIRONNEMENT

    Франция

    Предприятието SPUR ENVIRONNEMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени отпадъци - намаляване на замърсяването. Освен това развива дейност и в сферата на waste collection, и plastic treatment and recycling. Седалището му е в/ъв Rognac, Франция.

  3. SAS GNOIL

    Франция

    Предприятието SAS GNOIL, e Разпространител, и работи в сферата на Масла - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Cabries, Франция.

  4. CLEFLAVRON

    Франция

    Предприятието CLEFLAVRON, e Търговец на едро, и работи в сферата на Старо желязо - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  5. CRA AUTOMOBILE

    Франция

    Предприятието CRA AUTOMOBILE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства от оказион, Метали - събиране и рециклиране, Превозни средства от оказион, и Метали - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Sorgues, Франция.

  1. SMA PROPRETE

    Франция

    Предприятието SMA PROPRETE, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци, и Обработка и рециклиране на отпадъци. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  2. TRANSPORT ET ENTRETIEN PHOCEEN

    Франция

    Предприятието TRANSPORT ET ENTRETIEN PHOCEEN, и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  1. DEMANTELEMENT RECUPERATION INDUSTRIEL

    Франция

    Предприятието DEMANTELEMENT RECUPERATION INDUSTRIEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Carpentras, Франция.

  2. MELKO-PALETTES

    Франция

    Предприятието MELKO-PALETTES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  3. METAUX DE LA MEDITERRANEE

    Франция

    Предприятието METAUX DE LA MEDITERRANEE, и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  4. SMA ENVIRONNEMENT

    Франция

    Предприятието SMA ENVIRONNEMENT, и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  5. SE DES ETS RECORDIER

    Франция

    Предприятието SE DES ETS RECORDIER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Pernes Les Fontaines, Франция.

  6. SOCIETE BENOIT RINO

    Франция

    Предприятието SOCIETE BENOIT RINO, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Старо желязо - събиране и рециклиране, и Старо желязо - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Antibes, Франция.

  7. BF ASSAINISSEMENTS

    Франция

    Предприятието BF ASSAINISSEMENTS, и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Aubagne, Франция.

  8. ONYX MEDITERRANEE

    Франция

    Предприятието ONYX MEDITERRANEE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци, и Обработка и рециклиране на отпадъци. Седалището му е в/ъв La Seyne Sur Mer, Франция.

  1. SUD FER

    Франция

    Предприятието SUD FER, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Метали - събиране и рециклиране, и Метали - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. MAURIN

    Франция

    Предприятието MAURIN, и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

  3. AZUR METAUX

    Франция

    Предприятието AZUR METAUX, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Метали - събиране и рециклиране, и Метали - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

  4. FRANCE RECUPERATION RECYCLAGE

    Франция

    Предприятието FRANCE RECUPERATION RECYCLAGE, и работи в сферата на Околна среда - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти, и Събиране и рециклиране на различни продукти. Седалището му е в/ъв La Crau, Франция.

  5. ROSSI

    Франция

    Предприятието ROSSI, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Старо желязо - събиране и рециклиране, и Старо желязо - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Monteux, Франция.

  6. ALPES MARITIMES RECYCLAGES

    Франция

    Предприятието ALPES MARITIMES RECYCLAGES, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв St Jeannet, Франция.

  7. AVENIR RECYCLAGE

    Франция

    Предприятието AVENIR RECYCLAGE, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Nice, Франция.

  8. SOTRAMO PAROLA SA -TRAITEMENT RATIONNEL MATIERES ORGANIQUES

    Франция

    Предприятието SOTRAMO PAROLA SA -TRAITEMENT RATIONNEL MATIERES ORGANIQUES, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци, и Обработка и рециклиране на отпадъци. Седалището му е в/ъв Pertuis, Франция.

  9. SUD EST ASSAINISSEMENT

    Франция

    Предприятието SUD EST ASSAINISSEMENT, e Производител, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Cagnes Sur Mer, Франция.

  10. ALPHACHIM

    Франция

    Предприятието ALPHACHIM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Околна среда - услуги, и Околна среда - услуги. Седалището му е в/ъв Martigues, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Recyclates

Брой резултати

86 Фирми