• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • recycling metals

Резултати за

Recycling metals

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. METALIUM

    Франция

    Предприятието METALIUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метали - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

  2. ETS MICHELOT

    Франция

    Предприятието ETS MICHELOT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метали - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Grimaud, Франция.

  3. CRA AUTOMOBILE

    Франция

    Предприятието CRA AUTOMOBILE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства от оказион, Метали - събиране и рециклиране, Превозни средства от оказион, и Метали - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Sorgues, Франция.

  4. AZUR METAUX

    Франция

    Предприятието AZUR METAUX, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Метали - събиране и рециклиране, и Метали - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Toulon, Франция.

  5. SUD FER

    Франция

    Предприятието SUD FER, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Метали - събиране и рециклиране, и Метали - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. DADDI SAS

    Франция

    Предприятието DADDI SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Метали - събиране и рециклиране, и Метали - събиране и рециклиране. Седалището му е в/ъв Marignane, Франция.

  2. PROVENCALE DES FERRAILLES

    Франция

  3. SARL SAUGAL FERS

    Франция