• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • sand

Резултати за

Sand

ФранцияМарсилия, Монако и Прованс-Алпи-Лазурен бряг
  1. BARDON GROUP

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието BARDON GROUP, e Производител, и работи в сферата на Естествени абразиви. Освен това развива дейност и в сферата на abrasives, Natural flour, Olive stone flour, Walnut shell flour, Almond shell meal, Natural ingredient, Ecological ingredient, Cosmetic ingredient, и Bakery flouring. Седалището му е в/ъв Le Muy, Франция.

  2. CABINE DE SABLAGE

    Франция

    Предприятието CABINE DE SABLAGE, e Производител, и работи в сферата на Оборудване за пясъкоструйна обработка. Освен това развива дейност и в сферата на metallizing booth, sanding of industrial equipment, sanding booths, и sand blasters. Седалището му е в/ъв Sorgues, Франция.

  3. MR ENTREPRISE

    Франция

    Предприятието MR ENTREPRISE, e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, Сачмоструйна обработка на стомани и метали, Пясъкоструйна обработка - стомани и метали, и Сачмоструйна обработка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Istres, Франция.

  4. ITALCAN

    Франция

    Предприятието ITALCAN, e Разпространител, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна кинкалерия, Каросерия - машини и техника, Строителна кинкалерия, sanding machines for car bodywork, и Каросерия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cannes-La-Bocca, Франция.

  5. DECAPMAX

    Франция

    Предприятието DECAPMAX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пясъкоструйна обработка - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на sandblasting, и gravelling. Седалището му е в/ъв La Colle Sur Loup, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STE DURANCE GRANULATS

    Франция

    Предприятието STE DURANCE GRANULATS, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Peyrolles En Provence, Франция.

  2. SAS MIDI CONCASSAGE

    Франция

    Предприятието SAS MIDI CONCASSAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Istres, Франция.

  3. SARL LE CLOS

    Франция

    Предприятието SARL LE CLOS, и работи в сферата на Кварц и кварцов пясък. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв Puget Theniers, Франция.

  4. SAB SAS

    Франция

    Предприятието SAB SAS, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Пясъци и чакъли, и Пясъци и чакъли. Седалището му е в/ъв La Roche Des Arnauds, Франция.

  5. GRAVI BUECH

    Франция

  1. AGREGATS 04

    Франция

  2. DROME ARDECHE GRANULATS

    Франция

  1. SOCIETE DES OCRES DE FRANCE

    Франция

  2. SARL MUL

    Франция

  3. STE MERIDIONALE DE CARRIERES

    Франция

  4. SILICES DE LA ROYA

    Франция

  5. VAISON MATERIAUX

    Франция

  6. LES SABLIERES DE L EMBRUNAIS

    Франция

  7. SOCIETE DES CARRIERES VAUCLUSIENNES

    Франция