• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • спиртоварни - машини- техника и инсталации

Резултати за

Спиртоварни - машини- техника и инсталации - Франция

Франция
  1. POMPES JAPY

    Франция

    Verified by europages badge

    Pompes JAPY has been manufacturing semi-rotary hand pumps for transferring diesel, oil, solvents and water since 1850, putting its expertise and know-how at your service to define your liquid transfers need including in explosive environments (ATEX directive). Pompes JAPY proposes a comprehensive range of pumps and accessories to find the most effective solution to your liquid transfer problem, be they corrosive, viscous or inflammable liquids: Pneumatic pumps - electric pumps - hydraulic pumps - pumps for AD Blue- lift pumps - motor pumps - suction kits -filtration - hoses - ATEX meters - hose reels - control boxes - delivery guns - dispensing guns - jerry cans - couplings, and so on. Sectors: Energy - Maritime - Agrifood - Chemicals - Marine. Pompes JAPY also proposes sets equipped with electric and hand pumps to meet priming and safety requirements. Pompes JAPY stand for: QUALITY - EFFICIENCY - DURABILITY

  2. REP INTERNATIONAL

    Франция

    Verified by europages badge

    Supplier of solutions for the rubber and other polymers industry, REP international manufactures and markets rubber injection and compression machines. The REP company has been selling injection molding machines since 1948. Very early on, REP understood the importance of polymers and elastomers to industry and decided to specialize in the rubber injection technology. Our advantages ? Exclusive solutions and an international network of sales and aftersales agents. Our core knowhow? A high-technology range of vertical and horizontal rubber injection molding machines. With over 60 years experience of building rubber injection presses, the REP GROUP now has an extremely broad understanding of rubber molding. We put our know-how to work for you! Join the community of thousands of users in the world who have chosen authenticity with REP injection molding machines!

  3. GROUPE GARONNE

    Франция

    Verified by europages badge

    Предприятието GROUPE GARONNE, e Разпространител, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Системи за сортиране, Сортиране на отпадъци - машини и техника, Рециклиране - машини и инсталации, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Системи за сортиране, Сортиране на отпадъци - машини и техника, и Рециклиране - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Mondavezan, Франция.

  4. AMOS INDUSTRIE

    Франция

    Предприятието AMOS INDUSTRIE, e Производител, и работи в сферата на Лозарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации, agri-food product machinery, tank for unloading grapes, и Винарство - машини, техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Beaune, Франция.

  5. UNIJECT SA

    Франция

    Предприятието UNIJECT SA, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия - машини и техника, и Каросерия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bapaume Cedex, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BAUMERT (GROUPE GORGÉ)

    Франция

    Предприятието BAUMERT (GROUPE GORGÉ), e Производител, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на Mетална дограма, железария - машини и техника, и Mетална дограма, железария - машини и техника. Седалището му е в/ъв Schaeffersheim, Франция.

  2. MATAVICOL INDUSTRIE

    Франция

  3. ETABLISSEMENTS CHARLES DACOSTA

    Франция

    Предприятието ETABLISSEMENTS CHARLES DACOSTA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Огнеупорни каси и сейфове. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пожари - техника и инсталации за защита, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Пожари - техника и инсталации за защита, fire fighting, и fire prevention. Седалището му е в/ъв Anglet, Франция.

  4. DREVET MARC (SA)

    Франция

    Предприятието DREVET MARC (SA), и работи в сферата на Тухларници - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени пещи и огнища, Промишлена поддръжка на огнища - инсталации, Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации, Промишлени пещи и огнища, Промишлена поддръжка на огнища - инсталации, и Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Andrézieux Bouthéon, Франция.

  5. SARL RAMAGE ET FILS

    Франция

    Предприятието SARL RAMAGE ET FILS, и работи в сферата на Земеделски трактори и ремаркета. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, Черна металургия и леярство - машини и инсталации, Градинарство - машини и уреди, Животновъдство - машини и техника, и Черна металургия и леярство - машини и инсталации. Седалището му е в/ъв Saint-Étienne-Des-Oullières, Франция.

  1. CARROSSERIE LONGOVICIENNE SARL

    Франция

    Предприятието CARROSSERIE LONGOVICIENNE SARL, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия - машини и техника, и Каросерия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Longwy, Франция.

  2. CONCEPTION D' AUTOMATISMES INDUSTRIELS ET DE REALISATIONS

    Франция

    Предприятието CONCEPTION D' AUTOMATISMES INDUSTRIELS ET DE REALISATIONS, e Производител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия - машини и техника, и Каросерия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vendôme, Франция.

  1. CONCEPTION ETUDE REALISATION MACHINES AUTOMATISEES

    Франция

    Предприятието CONCEPTION ETUDE REALISATION MACHINES AUTOMATISEES, e Производител, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника, и Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Vuillecin, Франция.

  2. SA FROID ET MACHINES DU HAUT QUERCY

    Франция

    Предприятието SA FROID ET MACHINES DU HAUT QUERCY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, Пожари - техника и инсталации за защита, Професионални кухни - машини и техника, industrial laundries, industrial ventilation, и Пожари - техника и инсталации за защита. Седалището му е в/ъв Capdenac, Франция.

  3. SOFEMAT

    Франция

    Предприятието SOFEMAT, и работи в сферата на Тухларници - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, и Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Седалището му е в/ъв Briec De L'Odet, Франция.

  4. ETABLISSEMENTS LOUIS ROUSSEAUX

    Франция

  5. SARL RME

    Франция

  6. STE DE CARROSSERIE INDUSTRIELLE

    Франция

    Предприятието STE DE CARROSSERIE INDUSTRIELLE, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия - машини и техника, и Каросерия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Celle Levescault, Франция.

  7. VIBRATECHNIQUES

    Франция

  8. PROMETAL ARMATURES

    Франция

    Предприятието PROMETAL ARMATURES, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Седалището му е в/ъв Vitrolles, Франция.

  1. ARMAFIM

    Франция

    Предприятието ARMAFIM, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Седалището му е в/ъв Redene, Франция.

  2. MEYNET BETON SAS

    Франция

    Предприятието MEYNET BETON SAS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Седалището му е в/ъв Marignier, Франция.

  3. MABAMURE SOCIETE D EXPLOITATION

    Франция

    Предприятието MABAMURE SOCIETE D EXPLOITATION, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Седалището му е в/ъв Cournon D Auvergne, Франция.

  4. ALE73

    Франция

    Предприятието ALE73, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни материали - машини и техника за индустрията, used machines, wooden tables, и block-making machines for concrete and reinforced cement structural elements. Седалището му е в/ъв Le Pian Médoc, Франция.

  5. ALE73

    Франция

    Предприятието ALE73, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини и техника от оказион и минали през технически контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Седалището му е в/ъв Le-Pian-Médoc, Франция.

  6. M.T.P. BURCKEL SA

    Франция

    Предприятието M.T.P. BURCKEL SA, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Строителни обекти - оборудване, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Obermodern, Франция.

  7. PIERISOL

    Франция

    Предприятието PIERISOL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Седалището му е в/ъв Gennes, Франция.

  8. TEKA FRANCE

    Франция

    Предприятието TEKA FRANCE, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Седалището му е в/ъв Wissembourg, Франция.

  9. AVITEQ FRANCE

    Франция

    Предприятието AVITEQ FRANCE, и работи в сферата на Обработка и рециклиране на отпадъци - машини и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Сортиране на отпадъци - машини и техника, и Сортиране на отпадъци - машини и техника. Седалището му е в/ъв Chantilly, Франция.

  10. SITA NORMANDIE PICARDIE

    Франция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Спиртоварни - машини- техника и инсталации - Франция

Брой резултати

32 Фирми

Категория