• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

ФранцияСтрасбург и ЕлзасДоставчик на услуги
  1. GRAND HOTEL BRISTOL SA

    Франция

    Предприятието GRAND HOTEL BRISTOL SA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Хотели и ресторанти, Ресторанти, снабдители и доставки на храни, Хотели и ресторанти, и Ресторанти, снабдители и доставки на храни. Седалището му е в/ъв Colmar, Франция.

  2. STRASBOURG EVENEMENTS

    Франция

    Предприятието STRASBOURG EVENEMENTS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Конгресни и семинарни зали, и Конгресни и семинарни зали. Седалището му е в/ъв Strasbourg, Франция.

  3. HOTEL RESTAURANT UTZMANN

    Франция

    Предприятието HOTEL RESTAURANT UTZMANN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Ostheim, Франция.

  4. CHATEAU DE KIENTZHEIM

    Франция

    Предприятието CHATEAU DE KIENTZHEIM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Kientzheim, Франция.

  5. J. J. KIEFFER SERVICES

    Франция

    Предприятието J. J. KIEFFER SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Schiltigheim, Франция.