• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • automat

Резултати за

Automat

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и ФлеволандПроизводител
  1. BAUPORTE DESIGN ENTRANCES

    Холандия

    Предприятието BAUPORTE DESIGN ENTRANCES, e Производител, и работи в сферата на Автоматични врати и входен контрол. Освен това развива дейност и в сферата на sliding doors, security doors, entry control system, и revolving doors. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  2. SOFTACA

    Холандия

    Предприятието SOFTACA, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер за търговията. Освен това развива дейност и в сферата на touch screen, cash desk, и automatic systems for the hotel industry. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. COOLADO

    Холандия

    Предприятието COOLADO, e Производител, и работи в сферата на Портативни електрически помпи. Освен това развива дейност и в сферата на automatic pumps, bicycle accessories and supplies, bicycle tyre pumps, и electric pumps. Седалището му е в/ъв Schoorl, Холандия.

  4. ELEVEN NEDERLAND BV

    Холандия

    Предприятието ELEVEN NEDERLAND BV, e Производител, и работи в сферата на Пожари - техника и инсталации за защита. Освен това развива дейност и в сферата на fire-extinguishers, и automatic fire signalling systems. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  5. TAXA-METER CENTRALE B.V.

    Холандия