• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • contractors

Резултати за

Contractors

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и ФлеволандПроизводител
  1. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

    Холандия

    Предприятието FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM, e Multi-Category, и работи в сферата на Херметичност и изолация - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, Гипсови работи - предприемачи, Ремонтни работи - предприемачи, general renovation work, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Гипсови работи - предприемачи, и Ремонтни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. GEBREMA FASTENERS AND COMPONENTS WEESP NL

    Холандия

    Предприятието GEBREMA FASTENERS AND COMPONENTS WEESP NL, e Производител, и работи в сферата на Закрепване - материал. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, precision machining, и machining to drawing. Седалището му е в/ъв Weesp, Холандия.

  3. WOFF ENGINEERING

    Холандия

    Предприятието WOFF ENGINEERING, e Производител, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Hoofddorp, Холандия.

  4. TOTAL PRODUCTIVITY

    Холандия

    Предприятието TOTAL PRODUCTIVITY, e Производител, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Broek Op Langedijk, Холандия.

  5. ZAANLANDIA BLIK

    Холандия

    Предприятието ZAANLANDIA BLIK, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж - предприятия. Освен това развива дейност и в сферата на Опаковане, Метални кутии, Металически амбалажи и търговски опаковки, Опаковане, Метални кутии, и Металически амбалажи и търговски опаковки. Седалището му е в/ъв Krommenie, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. IRITRA BOUW

    Холандия

    Предприятието IRITRA BOUW, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Assendelft, Холандия.

  2. ERA CONTOUR

    Холандия

    Предприятието ERA CONTOUR, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни конструкции - строителни работи, Покривни конструкции - строителни работи, и general renovation work. Седалището му е в/ъв Amsterdam Zuid-Oost, Холандия.

  3. KWS INFRA BV

    Холандия

    Предприятието KWS INFRA BV, e Производител, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на asphalt, и civil engineering. Седалището му е в/ъв Diemen, Холандия.

  4. MOBARN

    Холандия

    Предприятието MOBARN, e Производител, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на dredging of harbours, rivers and canals. Седалището му е в/ъв Weesp, Холандия.

  5. J.K.SMIT & ZONEN DIAMANTGEREEDSCHAPPEN (DIAMOND TOOLS) B.V.

    Холандия

    Предприятието J.K.SMIT & ZONEN DIAMANTGEREEDSCHAPPEN (DIAMOND TOOLS) B.V., e Производител, и работи в сферата на Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

  1. AANNEMINGSBEDRIJF K. DEKKER B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF K. DEKKER B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, Мостове - строителство, Груб строеж, Обществено строителство - предприемачи, Мостове - строителство, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Warmenhuizen, Холандия.

  2. C.A. DE GROOT SLOOP- EN DEMONTAGETECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието C.A. DE GROOT SLOOP- EN DEMONTAGETECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Разрушаване - изпълнители, и Разрушаване - изпълнители. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  1. ISOLATIE COMBINATIE BEVERWIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието ISOLATIE COMBINATIE BEVERWIJK B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Херметичност и изолация - предприемачи, и Херметичност и изолация - предприемачи. Седалището му е в/ъв Beverwijk, Холандия.

  2. VAN HANEGHEM BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN HANEGHEM BEHEER B.V., e Производител, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Градинска архитектура - проектантски бюра, Пейзажисти - предприемачи, Градинска архитектура - проектантски бюра, и Пейзажисти - предприемачи. Седалището му е в/ъв Heiloo, Холандия.

  3. POLYTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието POLYTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Електричество - строителни работи, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Venhuizen, Холандия.

  4. WAND/PLAFONDAFWERK.BEDR. VEERMAN/KEMPER B.V.

    Холандия

    Предприятието WAND/PLAFONDAFWERK.BEDR. VEERMAN/KEMPER B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Гипсови работи - предприемачи, и Гипсови работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Volendam, Холандия.

  5. PATINA DAKBEDEKKINGEN BEVERWIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието PATINA DAKBEDEKKINGEN BEVERWIJK B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни конструкции - строителни работи, и Покривни конструкции - строителни работи. Седалището му е в/ъв Beverwijk, Холандия.

  6. PILKES VERLICHTING B.V.

    Холандия

    Предприятието PILKES VERLICHTING B.V., e Производител, и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Stompetoren, Холандия.

  7. MACHINEFABRIEK J.H. BUITENDIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието MACHINEFABRIEK J.H. BUITENDIJK B.V., e Производител, и работи в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Weesp, Холандия.

  8. LOON- EN AANNEMINGSBEDRIJF JO VERMAIRE EN ZOON B.V.

    Холандия

    Предприятието LOON- EN AANNEMINGSBEDRIJF JO VERMAIRE EN ZOON B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Ремонтни работи - предприемачи, и Ремонтни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Breezand, Холандия.

  1. GEBR. GRIEKSPOOR B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBR. GRIEKSPOOR B.V., e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Nieuw Vennep, Холандия.

  2. PRO-FACE EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието PRO-FACE EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Hoofddorp, Холандия.

  3. HEUVERLING CONSERVERING GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието HEUVERLING CONSERVERING GROEP B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Velsen-Noord, Холандия.

  4. DURA VERMEER ONDERGRONDSE INFRA B.V.

    Холандия

    Предприятието DURA VERMEER ONDERGRONDSE INFRA B.V., e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Подземни строителни работи - предприемачи, и Подземни строителни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Cruquius, Холандия.

  5. SOLIDS CONTROL SERVICES ENVIRONMENTAL B.V.

    Холандия

    Предприятието SOLIDS CONTROL SERVICES ENVIRONMENTAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Седалището му е в/ъв Den Helder, Холандия.

  6. SCHOLTENS BOUW B.V.

    Холандия

  7. KONDOR WESSELS AMSTERDAM B.V.

    Холандия

Филтри

Резултати за

Contractors

Брой резултати

27 Фирми