• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • разсадници и лесовъдство

Резултати за

Разсадници и лесовъдство

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. MULTI COLOR FLOWERS B.V.

    Холандия

    Предприятието MULTI COLOR FLOWERS B.V., и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  2. VOOREN B.V.

    Холандия

    Предприятието VOOREN B.V., e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  3. MARKMAN CULTURES B.V.

    Холандия

    Предприятието MARKMAN CULTURES B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  4. VZH GREENS IMPORT-EXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието VZH GREENS IMPORT-EXPORT B.V., и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  5. HILVERDA DE BOER B.V.

    Холандия

    Предприятието HILVERDA DE BOER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MARGINATA B.V.

    Холандия

    Предприятието MARGINATA B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  2. PLANT TREND B.V.

    Холандия

    Предприятието PLANT TREND B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Nieuw Vennep, Холандия.

  3. JAN LANGEDIJK BLOEMBOLLEN B.V.

    Холандия

    Предприятието JAN LANGEDIJK BLOEMBOLLEN B.V., и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Разсадници и лесовъдство, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Venhuizen, Холандия.

  4. DE RUITER'S NEW ROSES INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието DE RUITER'S NEW ROSES INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  5. TER HAAR ORNAMENTAL FLOWERS B.V.

    Холандия

    Предприятието TER HAAR ORNAMENTAL FLOWERS B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  1. KI PLANT INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието KI PLANT INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  2. P. JONG EXPORT EN GROOTHANDEL VAN BLOEMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието P. JONG EXPORT EN GROOTHANDEL VAN BLOEMEN B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Hoogkarspel, Холандия.

  1. M. THOOLEN B.V.

    Холандия

    Предприятието M. THOOLEN B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Velserbroek, Холандия.

  2. JONGKIND GROND B.V.

    Холандия

    Предприятието JONGKIND GROND B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  3. ANTON SPAARGAREN B.V.

    Холандия

    Предприятието ANTON SPAARGAREN B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  4. INTRATUIN GROENCENTRUM B.V.

    Холандия

    Предприятието INTRATUIN GROENCENTRUM B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  5. W.H. WESSELING EXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието W.H. WESSELING EXPORT B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Rijsenhout, Холандия.

  6. TERRA NIGRA HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието TERRA NIGRA HOLDING B.V., e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Kudelstaart, Холандия.

  7. STICHTING AMSTELRING

    Холандия

    Предприятието STICHTING AMSTELRING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  8. FLEURTIEK AIRPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието FLEURTIEK AIRPORT B.V., и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, и Градинарство и цветарство. Седалището му е в/ъв Lijnden, Холандия.

  1. GERMACO B.V.

    Холандия

    Предприятието GERMACO B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Bovenkarspel, Холандия.

  2. ZELKOVA B.V.

    Холандия

    Предприятието ZELKOVA B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. NIEUWKOOP EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието NIEUWKOOP EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

  4. KWEKERIJ A. BAKKER & ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието KWEKERIJ A. BAKKER & ZN. B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Heerhugowaard, Холандия.

  5. PARTNER PLANT B.V.

    Холандия

  6. THOOLEN INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

  7. KORDES ROSES INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

  8. ROUBOS ALMKERK B.V.

    Холандия

  9. SHER HOLLAND B.V.

    Холандия