• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • стомани и метали - обработване

Резултати за

Стомани и метали - обработване

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. 3D HUBS - DIGITAL MANUFACTURING PLATFORM

    Холандия

    Предприятието 3D HUBS - DIGITAL MANUFACTURING PLATFORM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - обработване. Освен това развива дейност и в сферата на CNC processing, c.n.c milling, CNC boring, и CNC milling. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. DE MERCUUR METAL SPINNING & PRESSING B.V.

    Холандия

    Предприятието DE MERCUUR METAL SPINNING & PRESSING B.V., e Производител, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Коване на стомани и метали, Лазер - машини за заваряване и разрязване, Коване на стомани и метали, cold pressing of metals, 3d modelling, и Лазер - машини за заваряване и разрязване. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. INTER IMEX

    Холандия

    Предприятието INTER IMEX, e Разпространител, и работи в сферата на Рязане на стомани и метали по очертан контур. Освен това развива дейност и в сферата на supplyies for machine tools for sheet metal working, punching matrices, sheet metal punching, и metal punching. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. OTK STAINLESS STEEL

    Холандия

    Предприятието OTK STAINLESS STEEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство от неръждаеми материали, stainless steel sheet products, stainless steel plates, и Котелно производство от неръждаеми материали. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. VICTMAR

    Холандия

    Предприятието VICTMAR, e Подизпълнител, и работи в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Дизайнерски мебели, forged iron articles, Дизайнерски мебели, laser cutting for stainless steel, и Metal fences. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. QOCREATORS B.V.

    Холандия

    Предприятието QOCREATORS B.V., e Производител, и работи в сферата на Фина механика. Освен това развива дейност и в сферата на tool design, и Plastic injection. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

  2. HOEFNAGEL EN MEIJN B.V.

    Холандия

    Предприятието HOEFNAGEL EN MEIJN B.V., e Производител, и работи в сферата на Метални резервоари. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  3. TOWER AIRVISING

    Холандия

    Предприятието TOWER AIRVISING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Освен това развива дейност и в сферата на aerating, и technical consulting services for fans and air conditioning systems. Седалището му е в/ъв Heiloo, Холандия.

  4. GEERTS METAALWAREN B.V.

    Холандия

    Предприятието GEERTS METAALWAREN B.V., e Производител, и работи в сферата на Изтегляне на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Heerhugowaard, Холандия.

  5. METAKERN B.V

    Холандия

    Предприятието METAKERN B.V, e Разпространител, и работи в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  1. DEMACO HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието DEMACO HOLLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента, Тръбопроводни линии, Обща механика - работа с материали на клиента, и Тръбопроводни линии. Седалището му е в/ъв Noord-Scharwoude, Холандия.

  2. NAAMBORDENCENTRALE

    Холандия

    Предприятието NAAMBORDENCENTRALE, e Производител, и работи в сферата на Фина механика. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  1. SCHOENBV POEDERCOATING

    Холандия

    Предприятието SCHOENBV POEDERCOATING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия с металургични изделия. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  2. JOHAN RUS VERSPANING

    Холандия

    Предприятието JOHAN RUS VERSPANING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фрезоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на metal turning. Седалището му е в/ъв Berkhout, Холандия.

  3. DUWAKO PRECISION ENGINEERING B.V.

    Холандия

    Предприятието DUWAKO PRECISION ENGINEERING B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Фрезоване на стомани и метали, и Фрезоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  4. HARSVELD APPARATENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието HARSVELD APPARATENBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Метални резервоари. Освен това развива дейност и в сферата на Съединители за тръбни системи от черни метали, и Съединители за тръбни системи от черни метали. Седалището му е в/ъв Velsen-Noord, Холандия.

  5. POST STAALBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието POST STAALBOUW B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални кули, и Метални кули. Седалището му е в/ъв Velsen-Noord, Холандия.

  6. KERSSENS LUCHTBEHANDELING B.V.

    Холандия

    Предприятието KERSSENS LUCHTBEHANDELING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, и Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Седалището му е в/ъв Akersloot, Холандия.

  7. TEBUNUS TUBE BENDING B.V.

    Холандия

    Предприятието TEBUNUS TUBE BENDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Огъване на стомани и метали, и Огъване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Ursem, Холандия.

  8. FITTERSBEDRIJF C. RIS B.V.

    Холандия

    Предприятието FITTERSBEDRIJF C. RIS B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбопроводни линии, и Тръбопроводни линии. Седалището му е в/ъв Assendelft, Холандия.

  1. LASHUIS HAPROTECH B.V.

    Холандия

    Предприятието LASHUIS HAPROTECH B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, и Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Седалището му е в/ъв Velsen-Noord, Холандия.

  2. VAN BAARSEN BUISLEIDINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN BAARSEN BUISLEIDINGEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбни конструкции, и Тръбни конструкции. Седалището му е в/ъв Badhoevedorp, Холандия.

  3. OOSTWOUDER TANK- EN SILOBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието OOSTWOUDER TANK- EN SILOBOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Метални резервоари, и Метални резервоари. Седалището му е в/ъв 'T Zand Nh, Холандия.

  4. BUIGSTAAL TUBE BENDING ALKMAAR B.V.

    Холандия

    Предприятието BUIGSTAAL TUBE BENDING ALKMAAR B.V., e Производител, и работи в сферата на Стомани и метали - формоване и нарязване. Освен това развива дейност и в сферата на Огъване на стомани и метали, и Огъване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  5. OPW FLUID TRANSFER GROUP EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието OPW FLUID TRANSFER GROUP EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Метални резервоари, и Метални резервоари. Седалището му е в/ъв Nieuw Vennep, Холандия.

  6. STAINLESS EQUIPMENT WORKS (S.E.W.) B.V.

    Холандия

    Предприятието STAINLESS EQUIPMENT WORKS (S.E.W.) B.V., e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство от неръждаеми материали, и Котелно производство от неръждаеми материали. Седалището му е в/ъв Broek Op Langedijk, Холандия.

  7. MINKS KUNSTSTOFTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието MINKS KUNSTSTOFTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, и Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Седалището му е в/ъв Ijmuiden, Холандия.

  8. JANSENS & DIEPERINK B.V.

    Холандия

  9. NIJDRA FIJN MECHANISCHE DRAAIERIJ B.V.

    Холандия

    Предприятието NIJDRA FIJN MECHANISCHE DRAAIERIJ B.V., и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Middenbeemster, Холандия.

  10. KAMPEN MACHINEFABRIEK VELSEN B.V.

    Холандия

    Предприятието KAMPEN MACHINEFABRIEK VELSEN B.V., и работи в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Velsen-Noord, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Стомани и метали - обработване

Брой резултати

50 Фирми