• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • it industry

Резултати за

It industry

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и ФлеволандТърговец на едро
  1. ENGEL INDUSTRY

    Холандия

    Предприятието ENGEL INDUSTRY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени метални остриета и ножове. Седалището му е в/ъв Noord-Scharwoude, Холандия.

  2. KONIJNENBURG

    Холандия

    Предприятието KONIJNENBURG, e Multi-Category, и работи в сферата на Колела и колелца за индустриални колички. Освен това развива дейност и в сферата на Чугун - изделия, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, Колела и колелца, Чугун - изделия, industrial wheels, Пластмасови материи - изделия за промишлеността, и Колела и колелца. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. DROGISTERIJ PLUS

    Холандия

    Предприятието DROGISTERIJ PLUS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени сушилни. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия за косата, Гримове, Men's face cream, body treatment, Изделия за косата, и Гримове. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  4. DEMACH ZAAGTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието DEMACH ZAAGTECHNIEK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дискови ножове. Освен това развива дейност и в сферата на industrial cutters. Седалището му е в/ъв Beverwijk, Холандия.

  5. MLD

    Холандия

    Предприятието MLD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителен варовик. Освен това развива дейност и в сферата на natural stone, и slaked lime. Седалището му е в/ъв Hoofddorp, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. STI ENGINEERING B.V.

    Холандия

    Предприятието STI ENGINEERING B.V., e Multi-Category, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на boat construction, Engineering works, industrial engineering, и engineering studies. Седалището му е в/ъв Heiloo, Холандия.

  2. SNAP-ON TOOLS

    Холандия

    Предприятието SNAP-ON TOOLS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти за поправка на превозни средства, balancing machines, и Ръчни инструменти за поправка на превозни средства. Седалището му е в/ъв Heemskerk, Холандия.

  3. WACKER-CHEMIE BENELUX B.V.

    Холандия

    Предприятието WACKER-CHEMIE BENELUX B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени смазки. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, и Неорганична химия - изходни материали и производни. Седалището му е в/ъв Krommenie, Холандия.

  4. ZANTINGH B.V.

    Холандия

    Предприятието ZANTINGH B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Печки за домашно отопление. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени горелки, и Промишлени горелки. Седалището му е в/ъв Rijsenhout, Холандия.

  5. VAN DEURSEN TECHN. HANDELSONDERNEMING B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DEURSEN TECHN. HANDELSONDERNEMING B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Heemstede, Холандия.

  1. J. KISCH & ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието J. KISCH & ZONEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. MULTIFAST HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието MULTIFAST HOLLAND B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлена кинкалерия. Седалището му е в/ъв Heerhugowaard, Холандия.

Намерете оферта за