• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • al holding

Резултати за

Al holding

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. TENTOO HOLDING BV

    Холандия

    Предприятието TENTOO HOLDING BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Личен състав - външно управление, Receivable accounts management, и Личен състав - външно управление. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. VCK HOLDING BV

    Холандия

    Предприятието VCK HOLDING BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Туристически агенции. Освен това развива дейност и в сферата на logistics services. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. SAAN HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието SAAN HOLDING B.V., и работи в сферата на Финансиране и кредит - дружества. Освен това развива дейност и в сферата на Финансиране - дружества, и Финансиране - дружества. Седалището му е в/ъв Diemen, Холандия.

  4. HIENSCH HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието HIENSCH HOLDING B.V., e Производител, и работи в сферата на Домашно отопление - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Централно отопление - инсталации, и Централно отопление - инсталации. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  5. SUCCES HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието SUCCES HOLDING B.V., и работи в сферата на Финансиране и кредит - дружества. Освен това развива дейност и в сферата на Финансиране - дружества, и Финансиране - дружества. Седалището му е в/ъв Volendam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ANDERSEN HOLDING B.V.

    Холандия

  2. PANNECLAER HOLDING B.V.

    Холандия

  3. SYNOPTICS HOLDING B.V.

    Холандия

  4. CORTLEVER HOLDING B.V.

    Холандия

  5. VCC HOLDING B.V.

    Холандия

  1. HOLDING HECON B.V.

    Холандия

  2. ENVIPCO HOLDING N.V.

    Холандия

    Предприятието ENVIPCO HOLDING N.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  1. WIT WOGNUM B.V.

    Холандия

    Предприятието WIT WOGNUM B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Wognum, Холандия.

  2. SAIPEM INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието SAIPEM INTERNATIONAL B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. ALPINVEST PARTNERS N.V.

    Холандия

    Предприятието ALPINVEST PARTNERS N.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. SLOKKER BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието SLOKKER BEHEER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Huizen, Холандия.

  5. CAKEWALK B.V.

    Холандия

    Предприятието CAKEWALK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Холдинги. Седалището му е в/ъв Bergen Nh, Холандия.

  6. CREDIT EUROPE GROUP NV

    Холандия