• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • la textile

Резултати за

La textile

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. UNIQ GROUP NETHERLAND BV

    Холандия

    Предприятието UNIQ GROUP NETHERLAND BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на electronics, logistics, textile, и trading. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. ROYAL TEXTILE B.V.

    Холандия

    Предприятието ROYAL TEXTILE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Спално бельо. Освен това развива дейност и в сферата на bed linen. Седалището му е в/ъв Zwanenburg, Холандия.

  3. FASHION4WELLNESS & BALYY

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието FASHION4WELLNESS & BALYY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кърпи за баня и хавлии. Освен това развива дейност и в сферата на Фирмени подаръци, bath towels, kimonos, dressing gowns, bathrobe, pareos, towels, Фирмени подаръци, и Spa Bathrobes. Седалището му е в/ъв Zwanenburg, Холандия.

  4. VLAGSTER HOME & LIVING

    Холандия

    Предприятието VLAGSTER HOME & LIVING, e Производител, и работи в сферата на Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на textile products, kitchen items, и decorative accessories. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. GET PRINTED

    Холандия

    Предприятието GET PRINTED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Щамповане на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на embroidered company logos, textile product printing, wholesale work apparel, и wholesale clothing. Седалището му е в/ъв Cruquius, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KEMME B.V.

    Холандия

    Предприятието KEMME B.V., e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, и Щамповане на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Zwaag, Холандия.

  2. VLAGGENDRUKK. NICO VAN STRAATEN & ZOON B.V.

    Холандия

    Предприятието VLAGGENDRUKK. NICO VAN STRAATEN & ZOON B.V., e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, и Щамповане на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Boesingheliede, Холандия.

  3. FOX PRODUCTIONS B.V.

    Холандия

    Предприятието FOX PRODUCTIONS B.V., e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани, и Щамповане на текстилни тъкани. Седалището му е в/ъв Weesp, Холандия.

Намерете оферта за