• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • meats

Резултати за

Meats

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. OSDORPERSLAGERIJ & HORECA LEVERANCIER

    Холандия

    Предприятието OSDORPERSLAGERIJ & HORECA LEVERANCIER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. HESSELING VLEES B.V.

    Холандия

    Предприятието HESSELING VLEES B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Свинско - пресни меса, и Свинско - пресни меса. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

  3. POELIERSBEDRIJF VAN DER LAAN B.V.

    Холандия

    Предприятието POELIERSBEDRIJF VAN DER LAAN B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

  4. EXELLENT FOOD & SNACKS B.V.

    Холандия

    Предприятието EXELLENT FOOD & SNACKS B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Heerhugowaard, Холандия.

  5. CANTER VLEESWARENFABRIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието CANTER VLEESWARENFABRIEK B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. HILTON MEATS ZAANDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието HILTON MEATS ZAANDAM B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.

  2. M. RUIG EN ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието M. RUIG EN ZONEN B.V., и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Oostzaan, Холандия.

  3. G. VAN DALEN'S VLEESCENTRALE B.V.

    Холандия

    Предприятието G. VAN DALEN'S VLEESCENTRALE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Schagen, Холандия.

  4. STROGOFF BEHEER B.V.

    Холандия

    Предприятието STROGOFF BEHEER B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Schagen, Холандия.

  5. BICRO FOOD B.V.

    Холандия

  1. JOS SLIPPENS VLEESWAREN B.V.

    Холандия

  2. GERTES VLEES EN VLEESWAREN B.V.

    Холандия

  1. KROON BIOLOGISCHE VERSWAREN

    Холандия

    Предприятието KROON BIOLOGISCHE VERSWAREN, e Производител, и работи в сферата на Биологична - хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, Готови ястия и деликатеси, Диетичнa и биологичнa хранa, Готови ястия и деликатеси, Organic olives, и organic meats. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. C.P.M./EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието C.P.M./EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Месарница и колбасарница - машини и техника. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. CULIDELIGHT COMFORT

    Холандия

    Предприятието CULIDELIGHT COMFORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса. Освен това развива дейност и в сферата на catering - services, и suppliers of pre-cooked meals. Седалището му е в/ъв Bussum, Холандия.

  4. GROOT CONSERVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието GROOT CONSERVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Hoorn Nh, Холандия.

  5. AGTERBERG VLEESWAREN B.V.

    Холандия

    Предприятието AGTERBERG VLEESWAREN B.V., e Производител, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Седалището му е в/ъв Zwanenburg, Холандия.

  6. B.V. MACHINEFABRIEK HOLLEMAN

    Холандия

    Предприятието B.V. MACHINEFABRIEK HOLLEMAN, e Производител, и работи в сферата на Месарница и колбасарница - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Сатъри и месомелачки, и Сатъри и месомелачки. Седалището му е в/ъв Zaandam, Холандия.