• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • plasters

Резултати за

Plasters

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. BEENDERS STUKADOORS EN GEVELISOLATIE B.V.

    Холандия

    Предприятието BEENDERS STUKADOORS EN GEVELISOLATIE B.V., e Производител, и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Гипсови мазилки, и Гипсови мазилки. Седалището му е в/ъв Wormer, Холандия.

  2. DENI STUKADOOR

    Холандия

    Предприятието DENI STUKADOOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гипсови работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM

    Холандия

    Предприятието FIXENJOY BOUW BV AMSTERDAM, e Multi-Category, и работи в сферата на Херметичност и изолация - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, Гипсови работи - предприемачи, Ремонтни работи - предприемачи, general renovation work, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Гипсови работи - предприемачи, и Ремонтни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. SAFFIERSTUKADOOR

    Холандия

    Предприятието SAFFIERSTUKADOOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гипсови работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Грапави мазилки, и Грапави мазилки. Седалището му е в/ъв Assendelft, Холандия.

  5. MVENT- MACHINE CONSULT GROUP

    Холандия

    Предприятието MVENT- MACHINE CONSULT GROUP, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Опаковане. Освен това развива дейност и в сферата на Luxe paper bags, bag manufacturers, paper bag, и lime, cement and plaster bagging equipment. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BHOVER

    Холандия

    Предприятието BHOVER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на paint and plaster, building - renovations, и Building industry. Седалището му е в/ъв Haarlen, Холандия.

  2. STUKADOORSBEDRIJF D. WEYT

    Холандия

    Предприятието STUKADOORSBEDRIJF D. WEYT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гипсови работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  3. VAN IBRA

    Холандия

    Предприятието VAN IBRA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гипсови работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на paint and plaster, и Ornamental plasterer. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. STUKADOORSBEDRIJF SMIT EN DE BOER B.V.

    Холандия

    Предприятието STUKADOORSBEDRIJF SMIT EN DE BOER B.V., и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Гипсови работи - предприемачи, и Гипсови работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Volendam, Холандия.

  5. HOOFDDORP STUKADOORS

    Холандия

    Предприятието HOOFDDORP STUKADOORS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Гипсови работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Hoofddorp, Холандия.

  1. MUURTOOI B.V.

    Холандия

    Предприятието MUURTOOI B.V., и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия. Седалището му е в/ъв Hoorn Nh, Холандия.

  2. WAND/PLAFONDAFWERK.BEDR. VEERMAN/KEMPER B.V.

    Холандия

    Предприятието WAND/PLAFONDAFWERK.BEDR. VEERMAN/KEMPER B.V., e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Гипсови работи - предприемачи, и Гипсови работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Volendam, Холандия.

  1. STUKADOORSBEDRIJF DE KONING

    Холандия

    Предприятието STUKADOORSBEDRIJF DE KONING, и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия. Седалището му е в/ъв Hoorn Nh, Холандия.

  2. STUCADOORSBEDRIJF GEBR. DEN NIJS B.V.

    Холандия

    Предприятието STUCADOORSBEDRIJF GEBR. DEN NIJS B.V., и работи в сферата на Гипс и гипсови изделия. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.