• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • port services

Резултати за

Port services

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. EGGERDING B.V.

    Холандия

    Предприятието EGGERDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Пристанища и пристанищни услуги, Складиране и съхранение - услуги, Пътен транспорт, Пристанища и пристанищни услуги, и Складиране и съхранение - услуги. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. OBA GROUP B.V.

    Холандия

    Предприятието OBA GROUP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Обработка на морски товар, и Обработка на морски товар. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. ZEEHAVEN IJMUIDEN N.V.

    Холандия

    Предприятието ZEEHAVEN IJMUIDEN N.V., и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пристанища и пристанищни услуги, и Пристанища и пристанищни услуги. Седалището му е в/ъв Ijmuiden, Холандия.

  4. GELDERS FORWARDING B.V.

    Холандия

    Предприятието GELDERS FORWARDING B.V., и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пристанища и пристанищни услуги, и Пристанища и пристанищни услуги. Седалището му е в/ъв Rozenburg Nh, Холандия.

  5. J.W. DE GRAAF RECYCLING B.V.

    Холандия

    Предприятието J.W. DE GRAAF RECYCLING B.V., и работи в сферата на Речен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Пристанища и пристанищни услуги, и Пристанища и пристанищни услуги. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MEO B.V.

    Холандия

    Предприятието MEO B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Седалището му е в/ъв Medemblik, Холандия.

  2. BOOT- EN STUURLIEDENCOÖPERATIEF DE KOPEREN PLOEG WA

    Холандия

    Предприятието BOOT- EN STUURLIEDENCOÖPERATIEF DE KOPEREN PLOEG WA, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. HAVENBEDRIJF IJMUIDEN B.V.

    Холандия

    Предприятието HAVENBEDRIJF IJMUIDEN B.V., и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Седалището му е в/ъв Ijmuiden, Холандия.

  4. CO÷PERATIEVE VERENIGING VAN VLETTERLIEDEN (C.V.V.) TOT HET VERRICHTEN VAN VLETTERLIEDEN-WERKZAAMHEDE

    Холандия

    Предприятието CO÷PERATIEVE VERENIGING VAN VLETTERLIEDEN (C.V.V.) TOT HET VERRICHTEN VAN VLETTERLIEDEN-WERKZAAMHEDE, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Седалището му е в/ъв Ijmuiden, Холандия.

  5. AMSTERDAM CONTAINER TERMINALS B.V.

    Холандия