• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • preserves

Резултати за

Preserves

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. WOODCHEM

    Холандия

    Предприятието WOODCHEM, e Разпространител, и работи в сферата на Унищожаване на паразитни гъбички и насекоми в дървения материал. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни консерванти, Wood protection products, Fungicides and bactericides, и Хранителни консерванти. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  2. AUDION ELEKTRO BV

    Холандия

    Предприятието AUDION ELEKTRO BV, e Производител, и работи в сферата на Чували от пластмасова материя. Освен това развива дейност и в сферата на packaging machines, и airtight preserves. Седалището му е в/ъв Weesp, Холандия.

  3. C.P.M./EUROPE B.V.

    Холандия

    Предприятието C.P.M./EUROPE B.V., e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, и Месарница и колбасарница - машини и техника. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. BITENA.LT5

    Холандия

    Предприятието BITENA.LT5, e Търговец на едро, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. POELIERSBEDRIJF VAN DER LAAN B.V.

    Холандия

    Предприятието POELIERSBEDRIJF VAN DER LAAN B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EXELLENT FOOD & SNACKS B.V.

    Холандия

    Предприятието EXELLENT FOOD & SNACKS B.V., и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, и Прясно месо и пресни домашни птици. Седалището му е в/ъв Heerhugowaard, Холандия.

  2. ESBACO V.O.F.

    Холандия

    Предприятието ESBACO V.O.F., e Производител, и работи в сферата на Захарни изделия без шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови консерви и конфитюри, и Плодови консерви и конфитюри. Седалището му е в/ъв Hoorn Nh, Холандия.

  3. C.J. R. KESBEKE FIJNE TAFELZUREN B.V.

    Холандия

    Предприятието C.J. R. KESBEKE FIJNE TAFELZUREN B.V., e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчукови консерви с оцет, и Зеленчукови консерви с оцет. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. G. KRAMER & ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието G. KRAMER & ZONEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Зеленчукови консерви. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчуци в консерва, и Зеленчуци в консерва. Седалището му е в/ъв Zuid-Scharwoude, Холандия.

  5. ALLROUND VEGETABLE PROCESSING B.V.

    Холандия

    Предприятието ALLROUND VEGETABLE PROCESSING B.V., e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина, и Машини за сортиране на плодове и зеленчуци по големина. Седалището му е в/ъв Andijk, Холандия.

  1. LOU SNOEK VOLENDAM B.V.

    Холандия

    Предприятието LOU SNOEK VOLENDAM B.V., e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и солени риби, и Пушени и солени риби. Седалището му е в/ъв Volendam, Холандия.

  2. PALINGROKERIJ VLUG B.V.

    Холандия

    Предприятието PALINGROKERIJ VLUG B.V., e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и солени риби, и Пушени и солени риби. Седалището му е в/ъв Broek Op Langedijk, Холандия.

  1. GROOT CONSERVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието GROOT CONSERVEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Месни консерви и консерви от колбаси. Седалището му е в/ъв Hoorn Nh, Холандия.

  2. BICRO FOOD B.V.

    Холандия

  3. GERTES VLEES EN VLEESWAREN B.V.

    Холандия

  4. HAASNOOT PELAGIC IMPORT B.V.

    Холандия

  5. HOLLAND PALING B.V.

    Холандия

Филтри

Резултати за

Preserves

Брой резултати

17 Фирми