• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • service it

Резултати за

Service it

ХоландияАмстердам, Северна Холандия, Лелистад и Флеволанд
  1. POLY-SERVICE

    Холандия

    Предприятието POLY-SERVICE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Полиестер. Освен това развива дейност и в сферата на plastic and polyesters. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. KURVERS-SERVICE

    Холандия

    Предприятието KURVERS-SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Превод. Седалището му е в/ъв Heemskerk, Холандия.

  3. TOUCH IT EN PARTNERS

    Холандия

    Предприятието TOUCH IT EN PARTNERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Услуги в информатиката, Website creation and administration, Услуги в информатиката, и information system consultation. Седалището му е в/ъв Assendelft, Холандия.

  4. DE WIFI SPECIALIST

    Холандия

    Предприятието DE WIFI SPECIALIST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в информатиката. Освен това развива дейност и в сферата на Управление и поддръжка на компютърна мрежа, и Управление и поддръжка на компютърна мрежа. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. M18 SOLUTIONS

    Холандия

    Предприятието M18 SOLUTIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в информатиката. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WE MEET B.V.

    Холандия

    Предприятието WE MEET B.V., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Приложения на е-търговията. Освен това развива дейност и в сферата на event planning, meeting service, venues for shows and events, и conference rooms. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  2. ABILITIES TRUST - CORPORATE SERVICES

    Холандия

    Предприятието ABILITIES TRUST - CORPORATE SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Личен състав - външно управление. Освен това развива дейност и в сферата на Секретарство - услуги, corporate domiciles, Legal services, Секретарство - услуги, и accountants. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  3. ZING GOOD FOOD CATERING

    Холандия

    Предприятието ZING GOOD FOOD CATERING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на catering, commercial event planning, catering crockery, и professional catering staff attire. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. ESS MARITIME

    Холандия

    Предприятието ESS MARITIME, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сигурност - услуги. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. M9 LOGISTICS

    Холандия

    Предприятието M9 LOGISTICS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Посредник по международни превози. Освен това развива дейност и в сферата на logistics, transport services, import/export service, и customs services. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  1. HANDELAANBOD

    Холандия

    Предприятието HANDELAANBOD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - малки уреди. Освен това развива дейност и в сферата на b2b services, wholesale electrical appliances, и Clearance of batches for discount traders. Седалището му е в/ъв De Rijp, Холандия.

  2. TEXTIELIMPORTEREN.NL

    Холандия

    Предприятието TEXTIELIMPORTEREN.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Посредник по международни превози. Освен това развива дейност и в сферата на Комисионери по въздушната транзитна търговия, Експедитори и групировчици, Опаковъчни машини за морския транспорт, import/export service, Комисионери по въздушната транзитна търговия, Експедитори и групировчици, и Опаковъчни машини за морския транспорт. Седалището му е в/ъв Hoofddorp, Холандия.

  1. TILCATERING

    Холандия

    Предприятието TILCATERING, e Разпространител, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на Виенски специалитети, business lunches and dinners, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Beverwijk, Холандия.

  2. SUCCES IN DUITSLAND

    Холандия

    Предприятието SUCCES IN DUITSLAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Културни служби. Освен това развива дейност и в сферата на b2b services. Седалището му е в/ъв Hoorn, Холандия.

  3. AMSTERDAM WAREHOUSE COMPANY

    Холандия

    Предприятието AMSTERDAM WAREHOUSE COMPANY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Експедитори и групировчици. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  4. VOICEBOOKING.COM

    Холандия

    Предприятието VOICEBOOKING.COM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Комуникация. Освен това развива дейност и в сферата на video recordings, professional audio system, и audio service. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  5. LEADERTELECOM

    Холандия

    Предприятието LEADERTELECOM, e Разпространител, и работи в сферата на Сигурност - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Creation of SSL Certificates. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  6. ADKLA CULINAIR

    Холандия

    Предприятието ADKLA CULINAIR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на demonstrations at points of sale. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

  7. INTERNATIONAL PROTECTION SERVICES BV

    Холандия

    Предприятието INTERNATIONAL PROTECTION SERVICES BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сигурност - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на escort and security services for vip. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  8. SEOLAB

    Холандия

    Предприятието SEOLAB, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги по маркетингова стратегия. Освен това развива дейност и в сферата на Консултантски услуги в мултимедийната област - Интернет услуги, web marketing, Web services, Консултантски услуги в мултимедийната област - Интернет услуги, и Internet referencing. Седалището му е в/ъв Haarlem, Холандия.

  1. ZOLF! RECLAMESTUDIO

    Холандия

    Предприятието ZOLF! RECLAMESTUDIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рекламни агенции. Освен това развива дейност и в сферата на dtp service, web designer, design, и advertising consulting and services. Седалището му е в/ъв Ijmuiden, Холандия.

  2. CATERING OLE

    Холандия

    Предприятието CATERING OLE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на catering. Седалището му е в/ъв Alkmaar, Холандия.

  3. TRANS WORLD EXPRESS

    Холандия

    Предприятието TRANS WORLD EXPRESS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пощенски услуги и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Складова организация, Експедитори и групировчици, Express delivery service, transport company, Складова организация, и Експедитори и групировчици. Седалището му е в/ъв Zwanenburg, Холандия.

  4. VERHAGEN

    Холандия

    Предприятието VERHAGEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Експедитори и групировчици, transport company, international transport, и Експедитори и групировчици. Седалището му е в/ъв Aalsmeer, Холандия.

  5. O2S

    Холандия

    Предприятието O2S, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Право - консултантски услуги. Освен това развива дейност и в сферата на lawyer, Legal services, lawyers' office, и legal office. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  6. DE KUIJPER FOTOGRAFIE

    Холандия

    Предприятието DE KUIJPER FOTOGRAFIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Реклама - фотография. Освен това развива дейност и в сферата на photography, services for photography, Photography, industrial and advertising, и advertising photography. Седалището му е в/ъв Zwaag, Холандия.

  7. 704RECORDS

    Холандия

    Предприятието 704RECORDS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Музикална издателска дейност, дискове и записани касети - аудио и видео. Освен това развива дейност и в сферата на graphic design, audio mixing, marketing services, и recording studios. Седалището му е в/ъв Amsterdam Zuidoost, Холандия.

  8. CULINAIRE SPECIALISTEN

    Холандия

    Предприятието CULINAIRE SPECIALISTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Purmerend, Холандия.

  9. OPZEGGEN.NL

    Холандия

    Предприятието OPZEGGEN.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Административни и финансови отдели - външни изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на financial intermediation, financial information, и b2b services. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

  10. EGGERDING B.V.

    Холандия

    Предприятието EGGERDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Пътен транспорт, Пристанища и пристанищни услуги, Складиране и съхранение - услуги, Пътен транспорт, Пристанища и пристанищни услуги, и Складиране и съхранение - услуги. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Service it

Брой резултати

109 Фирми