• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • and international

Резултати за

And international

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и ДрентеДоставчик на услуги
  1. EUROTRADE FAIR

    Холандия

    Предприятието EUROTRADE FAIR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Панаири, изложби, салони - организация. Освен това развива дейност и в сферата на International trade, и end of line clothing stock. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  2. BUMA VERHUIZINGEN

    Холандия

    Предприятието BUMA VERHUIZINGEN, e Multi-Category, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на removals company. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  3. TOP IN EXPORT

    Холандия

    Предприятието TOP IN EXPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Седалището му е в/ъв Haren, Холандия.

  4. TRANSPORTBEDRIJF HAVEMAN

    Холандия

    Предприятието TRANSPORTBEDRIJF HAVEMAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Превоз на насипни товари, Превоз на насипни товари, и international transport. Седалището му е в/ъв Uffelte, Холандия.

  5. VAN DER WAL TRANSPORT

    Холандия

    Предприятието VAN DER WAL TRANSPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Превоз на насипни товари, transport company, Превоз на насипни товари, containerized transport, и national and international transport services. Седалището му е в/ъв Heerenveen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TRANSPORTBEDRIJF W. GREVING & ZONEN

    Холандия

    Предприятието TRANSPORTBEDRIJF W. GREVING & ZONEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и съхранение - услуги, national and international transport services, и Складиране и съхранение - услуги. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. MEREMA TRANSPORT

    Холандия

    Предприятието MEREMA TRANSPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на transport of live fish, и national and international transport services. Седалището му е в/ъв Farmsum, Холандия.

  3. VAN DIJKEN TRANSPORT

    Холандия

    Предприятието VAN DIJKEN TRANSPORT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международен търговски пътен транспорт. Седалището му е в/ъв Veendam, Холандия.

  4. VIT

    Холандия

    Предприятието VIT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стоков транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на international road transport of goods, Express delivery service, и national and international couriers. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  5. LET'S MEAT

    Холандия

    Предприятието LET'S MEAT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международна търговия - консултации. Освен това развива дейност и в сферата на import-export assistance, new customer acquisition, и buying and selling commercial properties. Седалището му е в/ъв Roden, Холандия.

  1. EXTERNE VERSLAGGEVING

    Холандия

    Предприятието EXTERNE VERSLAGGEVING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международен одит. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  2. FOOD & AGRI VACATURES

    Холандия

    Предприятието FOOD & AGRI VACATURES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на qualified personnel, и recruitment. Седалището му е в/ъв Ten Boer, Холандия.

  1. TRANSPORTBEDRIJF VAN 'T BLIK

    Холандия

    Предприятието TRANSPORTBEDRIJF VAN 'T BLIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Превоз на насипни товари, Превоз на насипни товари, transport company, и national and international transport services. Седалището му е в/ъв Akkrum, Холандия.

  2. NOIJS COURIERS

    Холандия

    Предприятието NOIJS COURIERS, e Разпространител, и работи в сферата на Експресен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на national and international couriers, и Express delivery service. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  3. JONKER TRANSPORT VEENDAM

    Холандия

    Предприятието JONKER TRANSPORT VEENDAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и съхранение - услуги, Складиране и съхранение - услуги, national and international transport services, и logistics services. Седалището му е в/ъв Veendam, Холандия.

  4. UW HELPENDE HAND

    Холандия

    Предприятието UW HELPENDE HAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  5. STRONGWOOD NOORD NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието STRONGWOOD NOORD NEDERLAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Детективи - международни агенции. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  6. PARALLELBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието PARALLELBOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Седалището му е в/ъв Joure, Холандия.

  7. STICHTING ZORGGROEP NOORDERBREEDTE

    Холандия

    Предприятието STICHTING ZORGGROEP NOORDERBREEDTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Освен това развива дейност и в сферата на Временна работа - набиране на работна ръка в международен план, и Временна работа - набиране на работна ръка в международен план. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  8. VIDOTRANS B.V.

    Холандия

    Предприятието VIDOTRANS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Heerenveen, Холандия.

  1. LOON- EN VERHUURBEDRIJF FUHLER B.V.

    Холандия

    Предприятието LOON- EN VERHUURBEDRIJF FUHLER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал в международен план. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  2. NIEUWENHUIS VERHUIZINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието NIEUWENHUIS VERHUIZINGEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международно пренасяне. Освен това развива дейност и в сферата на Преместване на офиси и предприятия, и Преместване на офиси и предприятия. Седалището му е в/ъв Veendam, Холандия.

  3. D.G.O. EXPRESS B.V.

    Холандия

    Предприятието D.G.O. EXPRESS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

  4. CE SPECIAL COURIER B.V.

    Холандия

    Предприятието CE SPECIAL COURIER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Международни куриерски служби. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  5. MELKWEG TRANSPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието MELKWEG TRANSPORT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Посредник по международни превози. Седалището му е в/ъв Bolsward, Холандия.

  6. TRIO BEDRIJVEN

    Холандия

  7. TRANSPORTBEDRIJF GROENEWOLD

    Холандия