• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • contractors

Резултати за

Contractors

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и ДрентеДоставчик на услуги
  1. ZELDENRUST TUINEN

    Холандия

    Предприятието ZELDENRUST TUINEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Седалището му е в/ъв Koudum, Холандия.

  2. LENSEN SCHILDER & GLASSERVICE

    Холандия

    Предприятието LENSEN SCHILDER & GLASSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  3. REVOORT SLOPEN & SANEREN

    Холандия

    Предприятието REVOORT SLOPEN & SANEREN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Разрушаване - изпълнители. Седалището му е в/ъв Tweede Exloërmond, Холандия.

  4. SCHILDERPRET

    Холандия

    Предприятието SCHILDERPRET, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Stadskanaal, Холандия.

  5. GEBR. KOK

    Холандия

    Предприятието GEBR. KOK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, earthmoving, Sanitation, Мостове и шосета - предприемачи, и earth moving machinery rental. Седалището му е в/ъв Bakkeveen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BOUWSERVICE NIEBOER

    Холандия

    Предприятието BOUWSERVICE NIEBOER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, bathroom improvements, building - renovations, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Winschoten, Холандия.

  2. TEAKE VAN DER VEEN SCHILDERSBEDRIJF

    Холандия

    Предприятието TEAKE VAN DER VEEN SCHILDERSBEDRIJF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. DRAAISMA BETONTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието DRAAISMA BETONTECHNIEK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мостове и шосета - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, Бетонни конструкции, damp curing, subsoil reclamation works, и polyurethane foaming. Седалището му е в/ъв Stiens, Холандия.

  4. BOUWBEDRIJF KLINKER

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF KLINKER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  5. ENED SERVICES

    Холандия

    Предприятието ENED SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, building - renovations, joinery, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и façade coverings. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  1. KOZIJN EN GEVEL

    Холандия

    Предприятието KOZIJN EN GEVEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium rolling shutter, и pen cartridges. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  2. HOVENIERSBEDRIJF ROEL ZUIDEMA

    Холандия

    Предприятието HOVENIERSBEDRIJF ROEL ZUIDEMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пейзажисти - предприемачи. Седалището му е в/ъв Elim, Холандия.

  1. VEENSTRA

    Холандия

    Предприятието VEENSTRA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Jistrum, Холандия.

  2. J DE BOER SLOOPWERKEN

    Холандия

    Предприятието J DE BOER SLOOPWERKEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Разрушаване - изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на demolitions. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. BOERSMA EN POSTMA ASBESTSANERING

    Холандия

    Предприятието BOERSMA EN POSTMA ASBESTSANERING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Азбест - работи по премахването му. Освен това развива дейност и в сферата на asbestos removal, и clean-up and dismantling of asbestos buildings. Седалището му е в/ъв Balk, Холандия.

  4. INSTALLATIEBEDRIJF OTTE B.V.

    Холандия

    Предприятието INSTALLATIEBEDRIJF OTTE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Санитарна тръбна арматура. Освен това развива дейност и в сферата на Водопроводни и канализационни инсталации, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Водопроводни и канализационни инсталации, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.

  5. BOUWBEDRIJF W.H. BLOKZIJL

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF W.H. BLOKZIJL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Blijham, Холандия.

  6. AANNEMERSBEDRIJF A. FABER B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF A. FABER B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Sondel, Холандия.

  7. BOEKEMA VASTGOEDONDERHOUD B.V.

    Холандия

    Предприятието BOEKEMA VASTGOEDONDERHOUD B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  8. HOFSTRA HULSHOF BOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието HOFSTRA HULSHOF BOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Nieuw-Buinen, Холандия.

  1. KRANENDONK SCHILDERS B.V.

    Холандия

    Предприятието KRANENDONK SCHILDERS B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Noordwolde Fr, Холандия.

  2. VEENSTRA SCHILDERWERKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VEENSTRA SCHILDERWERKEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Musselkanaal, Холандия.

  3. SCHILDERS DE VRIES B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHILDERS DE VRIES B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  4. AANNEMERSBEDR. METSELWERKEN B.TH. POSTMA B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDR. METSELWERKEN B.TH. POSTMA B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Sint Nicolaasga, Холандия.

  5. AANNEMERSBEDRIJF JANSMA EN VAN DIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF JANSMA EN VAN DIJK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Buitenpost, Холандия.

  6. WEGENBOUWBEDRIJF DE WILDE B.V.

    Холандия

    Предприятието WEGENBOUWBEDRIJF DE WILDE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  7. SHP BOUWBEDRIJVEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SHP BOUWBEDRIJVEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Grou, Холандия.

  8. BROEKEMA WEGENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието BROEKEMA WEGENBOUW B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  9. OLIJSLAGER VERF B.V.

    Холандия

    Предприятието OLIJSLAGER VERF B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  10. VENKO OFFSHORE B.V.

    Холандия

    Предприятието VENKO OFFSHORE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно