• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial equipment

Резултати за

Industrial equipment

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и ДрентеДоставчик на услуги
  1. HOLOGRAM HUREN

    Холандия

    Предприятието HOLOGRAM HUREN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. HKS HUISMAN KOEL-SERVICE

    Холандия

    Предприятието HKS HUISMAN KOEL-SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на refrigeration engineering services, Air conditioning and heating, machines for the hotel trade, и systems service. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  3. FT&S-FEENSTRA TECHNISCHE SERVICE EN SOLAR ENERGY

    Холандия

    Предприятието FT&S-FEENSTRA TECHNISCHE SERVICE EN SOLAR ENERGY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Перални и химическо чистене - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени перални машини и центрофуги, Поправка на промишлени съоръжения, Промишлени перални машини и центрофуги, и Поправка на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Vrouwenparochie, Холандия.

  4. BRANDS BOUWGROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието BRANDS BOUWGROEP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговско и промишлено недвижимо имущество - агенти и агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги, и Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  5. REMON B.V.

    Холандия

    Предприятието REMON B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Вторична преработка на водите - техника и инсталации, и Вторична преработка на водите - техника и инсталации. Седалището му е в/ъв Marum, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. INTERGAS VERWARMING B.V.

    Холандия

    Предприятието INTERGAS VERWARMING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Coevorden, Холандия.

  2. DE GROOT INSTALLATIEGROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието DE GROOT INSTALLATIEGROEP B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  3. J & D LEIDINGSYSTEMEN B.V.

    Холандия

    Предприятието J & D LEIDINGSYSTEMEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Hempens, Холандия.