• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • service it

Резултати за

Service it

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и ДрентеДоставчик на услуги
  1. BOL ICT

    Холандия

    Предприятието BOL ICT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Услуги в информатиката. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. ONTBIJTSERVICE NOORDERLAND

    Холандия

    Предприятието ONTBIJTSERVICE NOORDERLAND, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Wildervank, Nederland, Холандия.

  3. CHAMPAGNE ONTBIJTSERVICE

    Холандия

    Предприятието CHAMPAGNE ONTBIJTSERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на champagne, и Cavas. Седалището му е в/ъв Wildervank, Холандия.

  4. PAX INTEGRATED LOGISTICS

    Холандия

    Предприятието PAX INTEGRATED LOGISTICS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Експедитори и групировчици. Освен това развива дейност и в сферата на Интегрирана логистика, import-export assistance, export management services, Интегрирана логистика, и Customs commission. Седалището му е в/ъв Joure, Холандия.

  5. LEKKERBAKKIE

    Холандия

    Предприятието LEKKERBAKKIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Седалището му е в/ъв Winschoten, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. EMOTION EVENT

    Холандия

    Предприятието EMOTION EVENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ресторантска дейност. Освен това развива дейност и в сферата на catering. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. FROWEIN HUIS AAN HUISBEZORGING

    Холандия

    Предприятието FROWEIN HUIS AAN HUISBEZORGING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пощенски услуги и изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на distribution of newspapers. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  3. HKS HUISMAN KOEL-SERVICE

    Холандия

    Предприятието HKS HUISMAN KOEL-SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на refrigeration engineering services, Air conditioning and heating, machines for the hotel trade, и systems service. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  4. AXIVORM WEBDESIGN

    Холандия

    Предприятието AXIVORM WEBDESIGN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изработка на уеб сайтове. Освен това развива дейност и в сферата на web marketing, Web services, и Web campaigns. Седалището му е в/ъв Ijlst, Холандия.

  5. COPY76

    Холандия

    Предприятието COPY76, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Печатане. Освен това развива дейност и в сферата на digital printers, printers, и photocopy service. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  1. JONKER TRANSPORT VEENDAM

    Холандия

    Предприятието JONKER TRANSPORT VEENDAM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътен транспорт. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и съхранение - услуги, Складиране и съхранение - услуги, national and international transport services, и logistics services. Седалището му е в/ъв Veendam, Холандия.

  2. VOLBEDA IT SOLUTIONS

    Холандия

    Предприятието VOLBEDA IT SOLUTIONS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Програмиране и разработка на софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Web services, и software. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  1. ALGEMEEN GORKUMS BEVELIGINGSBEDRIJF

    Холандия

    Предприятието ALGEMEEN GORKUMS BEVELIGINGSBEDRIJF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сигурност - услуги. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  2. JOBMARITIEM BV

    Холандия

    Предприятието JOBMARITIEM BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал. Освен това развива дейност и в сферата на seafaring services, и civil engineering. Седалището му е в/ъв Lauwersoog, Холандия.

  3. SAMEN IN RELATIETHERAPIE

    Холандия

    Предприятието SAMEN IN RELATIETHERAPIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Агенции за връзки с обществеността (public relations). Освен това развива дейност и в сферата на intermediary services. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  4. NORDER STUWADOORSBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието NORDER STUWADOORSBEDRIJF B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пристанища и пристанищни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Пристанищна администрация, и Пристанищна администрация. Седалището му е в/ъв Sexbierum, Холандия.

  5. RUNIA TRANSPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието RUNIA TRANSPORT B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Експедитори и групировчици. Седалището му е в/ъв Nijemirdum, Холандия.

  6. CAPARIS N.V.

    Холандия

    Предприятието CAPARIS N.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Служби за социални грижи. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  7. ROONA INTERNATIONAAL EXPEDITIEBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието ROONA INTERNATIONAAL EXPEDITIEBEDRIJF B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Експедитори и групировчици. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  8. STICHTING OOSTERLENGTE

    Холандия

    Предприятието STICHTING OOSTERLENGTE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Служби за социални грижи. Седалището му е в/ъв Winschoten, Холандия.

  1. STICHTING WERKPRO

    Холандия

    Предприятието STICHTING WERKPRO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Служби за социални грижи. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.