• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • медицинска техника

Резултати за

Медицинска техника

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. AEDMASTER

    Холандия

    Предприятието AEDMASTER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Медицинска рентгенология - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. THUIS IN MASSAGE

    Холандия

    Предприятието THUIS IN MASSAGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Масаж - съоръжения. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. DOCTRADE HEALTHCARE

    Холандия

    Предприятието DOCTRADE HEALTHCARE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бинтове и превръзки. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  4. DEHULPMIDDELENSHOP

    Холандия

    Предприятието DEHULPMIDDELENSHOP, e Разпространител, и работи в сферата на Уреди и инструменти за инвалиди. Седалището му е в/ъв Uithuizen, Холандия.

  5. LOFF WELLNESS

    Холандия

    Предприятието LOFF WELLNESS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Сауна - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на sauna, и saunas. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SPORTS TRUCIDO

    Холандия

    Предприятието SPORTS TRUCIDO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Масаж - уреди и инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Здраве и възстановяване, Спорт - хранa, Спорт и свободно време, Здраве и възстановяване, Спорт - хранa, и Спорт и свободно време. Седалището му е в/ъв Assen, Холандия.

  2. ACE TECH LIMITED

    Холандия

    Предприятието ACE TECH LIMITED, e Разпространител, и работи в сферата на Инжекции. Освен това развива дейност и в сферата на disposable syringes, syringes for medical use, и syringes. Седалището му е в/ъв Bedum, Холандия.

  3. DE BOER DENTAL

    Холандия

    Предприятието DE BOER DENTAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия. Седалището му е в/ъв Harkema, Холандия.

  4. OSTEOPATHIE DRACHTEN

    Холандия

    Предприятието OSTEOPATHIE DRACHTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Уреди и инструменти за физиотерапия. Освен това развива дейност и в сферата на osteopathy. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  5. RAVE SAFE HEARING PROTECTION

    Холандия

    Предприятието RAVE SAFE HEARING PROTECTION, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Слухови протези. Освен това развива дейност и в сферата на ear plugs. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  1. CYMO BV

    Холандия

    Предприятието CYMO BV, и работи в сферата на Медицинска хирургия - интрументи. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска и хирургична оптика - инструменти, Медицинска хирургия - уреди и съоръжения, Медицинска и хирургична оптика - инструменти, и Медицинска хирургия - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. OPHTEC B.V.

    Холандия

    Предприятието OPHTEC B.V., e Производител, и работи в сферата на Медицинска и хирургична оптика - инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска хирургия - интрументи, и Медицинска хирургия - интрументи. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  1. ORTHIN B.V.

    Холандия

    Предприятието ORTHIN B.V., e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедични протези, и Ортопедични протези. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.

  2. OIM HAREN B.V.

    Холандия

    Предприятието OIM HAREN B.V., e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедични протези, и Ортопедични протези. Седалището му е в/ъв Haren Gn, Холандия.

  3. OIM HOOGEVEEN B.V.

    Холандия

    Предприятието OIM HOOGEVEEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хирургически протези. Освен това развива дейност и в сферата на Ортопедични протези, и Ортопедични протези. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

  4. STICHTING DIALYSE CENTRUM GRONINGEN

    Холандия