• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • промишлени превозни средства

Резултати за

Промишлени превозни средства

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и ДрентеПроизводител
  1. ZIEGLER BRANDWEERTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието ZIEGLER BRANDWEERTECHNIEK, e Производител, и работи в сферата на Специални превозни средства - каросерия. Освен това развива дейност и в сферата на Пожар - превозни средства и съоръжения, Пожар - превозни средства и съоръжения, и firefighting gear. Седалището му е в/ъв Winschoten, Холандия.

  2. CAMPERIUM

    Холандия

    Предприятието CAMPERIUM, e Производител, и работи в сферата на Каросерия за камиони - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на auto accessories in quality woods. Седалището му е в/ъв Ees, Холандия.

  3. CASA POST B.V.

    Холандия

    Предприятието CASA POST B.V., e Производител, и работи в сферата на Каросерии - конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Каросерия за камиони - конструкция, и Каросерия за камиони - конструкция. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  4. VENTURA SYSTEMS B.V.

    Холандия

    Предприятието VENTURA SYSTEMS B.V., e Производител, и работи в сферата на Извънградски и градски автобуси. Освен това развива дейност и в сферата на Извънградски автобуси, и Извънградски автобуси. Седалището му е в/ъв Bolsward, Холандия.

  5. VDL BERKHOF HEERENVEEN B.V.

    Холандия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. G.S. MEPPEL B.V.

    Холандия

    Предприятието G.S. MEPPEL B.V., e Производител, и работи в сферата на Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделски трактори и ремаркета, и Земеделски трактори и ремаркета. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  2. B.V. DRACO FABRIEK VAN WEGTRANSPORTMIDDELEN

    Холандия

    Предприятието B.V. DRACO FABRIEK VAN WEGTRANSPORTMIDDELEN, e Производител, и работи в сферата на Ремаркета и кошове за промишлени превозни средства. Седалището му е в/ъв Sneek, Холандия.