• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • the production

Резултати за

The production

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и ДрентеПроизводител
  1. KMA GROUP BV

    Холандия

    Предприятието KMA GROUP BV, e Производител, и работи в сферата на Технически текстил за промишлена употреба. Освен това развива дейност и в сферата на fireproof products, и walking backpacks. Седалището му е в/ъв Heerenveen, Холандия.

  2. KRONOS

    Холандия

    Предприятието KRONOS, e Производител, и работи в сферата на Земеделски продукти. Освен това развива дейност и в сферата на cocoa, palm oil, и export. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

  3. NATUURLIJK TEXTIEL

    Холандия

    Предприятието NATUURLIJK TEXTIEL, e Производител, и работи в сферата на Памук - влакна. Освен това развива дейност и в сферата на packaging products. Седалището му е в/ъв Oude Pekela, Холандия.

  4. ACTIVE PERSPECTIVE

    Холандия

    Предприятието ACTIVE PERSPECTIVE, e Производител, и работи в сферата на Видео - продукция. Освен това развива дейност и в сферата на professional video projectors, и video productions. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  5. FOOD BASICS

    Холандия

    Предприятието FOOD BASICS, e Производител, и работи в сферата на Млечни продукти. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. N.V. WATERBEDRIJF GRONINGEN

    Холандия

    Предприятието N.V. WATERBEDRIJF GRONINGEN, e Производител, и работи в сферата на Вода - добив и снабдяване. Освен това развива дейност и в сферата на Вододобив, и Вододобив. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  2. CPS BV

    Холандия

    Предприятието CPS BV, e Производител, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Кондензирано и сухо мляко, и Кондензирано и сухо мляко. Седалището му е в/ъв Gorredijk, Холандия.

  3. CSK FOOD ENRICHMENT B.V.

    Холандия