• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • риби

Резултати за

Риби

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. KUIPER MEEL B.V.

    Холандия

    Предприятието KUIPER MEEL B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Nijehaske, Холандия.

  2. BAKKERIJ SAARBERG LEEUWARDEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BAKKERIJ SAARBERG LEEUWARDEN B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Garyp, Холандия.

  3. HEIPLOEG SEAFOOD B.V.

    Холандия

    Предприятието HEIPLOEG SEAFOOD B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Zoutkamp, Холандия.

  4. HORESCA MEPPEL B.V.

    Холандия

    Предприятието HORESCA MEPPEL B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  5. KLAAS DE POEL B.V.

    Холандия

    Предприятието KLAAS DE POEL B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Stroobos, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. VISSER VIS B.V.

    Холандия

    Предприятието VISSER VIS B.V., и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Lauwersoog, Холандия.

  2. VISHANDEL GRONINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието VISHANDEL GRONINGEN B.V., и работи в сферата на Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Освен това развива дейност и в сферата на Риби, и Риби. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. KOI EN VIJVERCENTRUM NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието KOI EN VIJVERCENTRUM NEDERLAND, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Декоративни риби. Седалището му е в/ъв Haren Gn, Холандия.

  4. KOICENTRUM SNEEK

    Холандия

    Предприятието KOICENTRUM SNEEK, e Разпространител, и работи в сферата на Риби за рибарници. Освен това развива дейност и в сферата на animal food. Седалището му е в/ъв Jutrijp, Холандия.

  5. HEIPLOEG B.V.

    Холандия

    Предприятието HEIPLOEG B.V., e Производител, и работи в сферата на Риби - обработка. Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, Черупчести мекотели (раковини, ракообразни), Риболов - внос-износ, и Черупчести мекотели (раковини, ракообразни). Седалището му е в/ъв Zoutkamp, Холандия.