• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • hands on

Резултати за

Hands on

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. JOBO BORSTELFABRIEK BV

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието JOBO BORSTELFABRIEK BV, e Производител, и работи в сферата на Метални четки. Освен това развива дейност и в сферата на brushes, Technical brushes, brush manufacturer, Brush-making, industrial brushes, custom brushes, special brushes, Twisted brushes, и Large round brushes. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

  2. ONEVINTAGEWHOLESALE

    Холандия

    Предприятието ONEVINTAGEWHOLESALE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дрехи от оказион. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, Облекло - внос-износ, и vintage clothing. Седалището му е в/ъв Nieuw Buinen, Холандия.

  3. HOUKEMATOOLS VOF

    Холандия

    Предприятието HOUKEMATOOLS VOF, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Преносими бормашини. Освен това развива дейност и в сферата на exhausters for machine tools, и gardening tools. Седалището му е в/ъв Weiteveen, Холандия.

  4. CHOCOLADEBEZORGD

    Холандия

    Предприятието CHOCOLADEBEZORGD, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Какао и шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на homemade chocolate, и Traditional hand-crafted chocolates. Седалището му е в/ъв Hoogeveen, Холандия.

  5. PASTISSIMA NEDERLAND

    Холандия

    Предприятието PASTISSIMA NEDERLAND, e Разпространител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на hand-made ice-cream, и deep-frozen filled pasta. Седалището му е в/ъв Vledder, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. METAALDRAAIERIJ DONDORFF B.V.

    Холандия

    Предприятието METAALDRAAIERIJ DONDORFF B.V., e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Beilen, Холандия.

  2. NVD LASTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието NVD LASTECHNIEK, и работи в сферата на Заваряване на стомани и метали - извършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти за металообработването, и Ръчни инструменти за металообработването. Седалището му е в/ъв Drachten, Холандия.