• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • work

Резултати за

Work

ХоландияГронинген и областта, Леуарден, Фрисланд, Асен и Дренте
  1. ABYU

    Холандия

    Предприятието ABYU, e Разпространител, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на disposable face masks. Седалището му е в/ъв Blijham, Холандия.

  2. MASCOTSHOP

    Холандия

    Предприятието MASCOTSHOP, e Търговец на едро, и работи в сферата на Работно и предпазно облекло. Освен това развива дейност и в сферата на work apparel printing, protective coveralls, и work trousers. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  3. FLEXSAVE UITZENDBUREAU

    Холандия

    Предприятието FLEXSAVE UITZENDBUREAU, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Набиране на персонал. Освен това развива дейност и в сферата на temporary and casual work, и recruitment. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  4. BOUWBEDRIJF KLINKER

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF KLINKER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  5. ENED SERVICES

    Холандия

    Предприятието ENED SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, building - renovations, joinery, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и façade coverings. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ALLESVOORDAKGOTEN.NL

    Холандия

    Предприятието ALLESVOORDAKGOTEN.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на zinc, gutters, и aluminium gutters. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  2. BUITENKANT

    Холандия

    Предприятието BUITENKANT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Рекламна творческа дейност - графисти, дизайнери. Освен това развива дейност и в сферата на Графична концепция и реализация, graphic design, graphic paging, Графична концепция и реализация, и graphic work. Седалището му е в/ъв Wildervank, Холандия.

  3. DRAAISMA BETONTECHNIEK

    Холандия

    Предприятието DRAAISMA BETONTECHNIEK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мостове и шосета - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Бетонни конструкции, Бетонни конструкции, damp curing, subsoil reclamation works, и polyurethane foaming. Седалището му е в/ъв Stiens, Холандия.

  4. GEBR. MIDDELVELD

    Холандия

    Предприятието GEBR. MIDDELVELD, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, Животновъдство - машини и техника, Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари, steel structural work, и steel constructions. Седалището му е в/ъв Alteveer, Холандия.

  5. EDWIN LIJSTEN EN INLIJSTEN

    Холандия

    Предприятието EDWIN LIJSTEN EN INLIJSTEN, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Поставяне в рамки. Освен това развива дейност и в сферата на framing of works. Седалището му е в/ъв Zuidwolde, Drenthe, Холандия.

  1. KOZIJN EN GEVEL

    Холандия

    Предприятието KOZIJN EN GEVEL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на aluminium rolling shutter, и pen cartridges. Седалището му е в/ъв Meppel, Холандия.

  2. GEBR. DRIJFHOUT

    Холандия

    Предприятието GEBR. DRIJFHOUT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Терасиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Sint Annaparochie, Холандия.

  1. DOEN WAT WERKT VOOR P&O

    Холандия

    Предприятието DOEN WAT WERKT VOOR P&O, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Консултантски услуги за фирми. Освен това развива дейност и в сферата на work advice. Седалището му е в/ъв Zuidvelde, Холандия.

  2. KENB BOUW

    Холандия

    Предприятието KENB BOUW, e Подизпълнител, и работи в сферата на Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Musselkanaal, Холандия.

  3. V. EN H. LEEUWARDEN B.V.

    Холандия

    Предприятието V. EN H. LEEUWARDEN B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Тавани, Груб строеж, и Тавани. Седалището му е в/ъв Leeuwarden, Холандия.

  4. BAAS DAKBEDEKKINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието BAAS DAKBEDEKKINGEN B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Тавани, Груб строеж, и Тавани. Седалището му е в/ъв Vlagtwedde, Холандия.

  5. D.N.N. DAKPLAN B.V.

    Холандия

    Предприятието D.N.N. DAKPLAN B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Тавани, Груб строеж, и Тавани. Седалището му е в/ъв Emmen, Холандия.

  6. BOUWBEDRIJF BEKMAN B.V.

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF BEKMAN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Erica, Холандия.

  7. VOEGBEDRIJF PRINSENBEEK B.V.

    Холандия

    Предприятието VOEGBEDRIJF PRINSENBEEK B.V., и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Wagenborgen, Холандия.

  8. B.V. BOUWBEDRIJF ZWAAGWESTEINDE B.B.Z.

    Холандия

    Предприятието B.V. BOUWBEDRIJF ZWAAGWESTEINDE B.B.Z., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв De Westereen, Холандия.

  1. METSELBEDRIJF S. WEKEMA B.V.

    Холандия

    Предприятието METSELBEDRIJF S. WEKEMA B.V., и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Peize, Холандия.

  2. BOUWBEDRIJF KOSTER

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF KOSTER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Ryptsjerk, Холандия.

  3. S. VOGELZANG EN ZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието S. VOGELZANG EN ZN. B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Терасиране - строителни работи, и Терасиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Boerakker, Холандия.

  4. INSTALLATIEBEDRIJF GROEN B.V.

    Холандия

    Предприятието INSTALLATIEBEDRIJF GROEN B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Wolvega, Холандия.

  5. SCHILDERSBEDRIJF VAN LINGEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHILDERSBEDRIJF VAN LINGEN B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Stiens, Холандия.

  6. RAPID ASFALT B.V.

    Холандия

    Предприятието RAPID ASFALT B.V., и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Железници - поставяне и поддръжка, и Железници - поставяне и поддръжка. Седалището му е в/ъв Marum, Холандия.

  7. BOUWBEDRIJF W.H. BLOKZIJL

    Холандия

    Предприятието BOUWBEDRIJF W.H. BLOKZIJL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени строежи - предприемачи, и Промишлени строежи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Blijham, Холандия.

  8. DAKDEKKERSBEDRIJF VAN DIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието DAKDEKKERSBEDRIJF VAN DIJK B.V., и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, Тавани, Груб строеж, и Тавани. Седалището му е в/ъв Froombosch, Холандия.

  9. SMID & HOLLANDER DAKBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието SMID & HOLLANDER DAKBOUW B.V., и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни конструкции - строителни работи, и Покривни конструкции - строителни работи. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

  10. KONINKLIJKE SJOUKE DIJKSTRA B.V.

    Холандия

    Предприятието KONINKLIJKE SJOUKE DIJKSTRA B.V., e Производител, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, Обществено строителство - предприемачи, Мостове и шосета - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Leek, Холандия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Work

Брой резултати

194 Фирми