• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • planting

Резултати за

Planting

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландДоставчик на услуги
  1. TEN BRINKE INTERIEURBEPLANTING

    Холандия

    Предприятието TEN BRINKE INTERIEURBEPLANTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зелени растения. Освен това развива дейност и в сферата на office plants, и Office fit-out. Седалището му е в/ъв Zevenaar, Холандия.

  2. BLADGOUD-TUINEN

    Холандия

    Предприятието BLADGOUD-TUINEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Градинска архитектура - проектантски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на garden laying-out, creation of parks, gardens and terraces, border plants and flowers, и custom arbours and gazebos. Седалището му е в/ъв Heeten, Холандия.

  3. VELUWE SERVICE DIENSTEN

    Холандия

    Предприятието VELUWE SERVICE DIENSTEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на flowering garden plants, и interior design and decoration advice. Седалището му е в/ъв Heerde, Холандия.

  4. LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V.

    Холандия

    Предприятието LOONBEDRIJF GEBR. POPPINK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Засяване и защита на засяти участъци. Освен това развива дейност и в сферата на Подготовка на обработваеми почви, Жънене, Подготовка на обработваеми почви, и Жънене. Седалището му е в/ъв Reutum, Холандия.

  5. MOVEKA NORM B.V.

    Холандия

    Предприятието MOVEKA NORM B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, и Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации. Седалището му е в/ъв Maasbommel, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BOOGAART ALMERE B.V.

    Холандия

    Предприятието BOOGAART ALMERE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Парникови растения. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.