• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • telephones

Резултати за

Telephones

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландДоставчик на услуги
  1. ALL TELEMARKETING

    Холандия

    Предприятието ALL TELEMARKETING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телемаркетинг. Седалището му е в/ъв Ede, Холандия.

  2. ORANGECALL

    Холандия

    Предприятието ORANGECALL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телемаркетинг. Освен това развива дейност и в сферата на Справочници - управления по рекламата, Интернет и Интранет сайтове - създаване и развитие, Мултимедия - услуги Интернет и Интранет, Регистриране в търсачки и промоция на Web сайтове, Справочници - управления по рекламата, Интернет и Интранет сайтове - създаване и развитие, Мултимедия - услуги Интернет и Интранет, и Регистриране в търсачки и промоция на Web сайтове. Седалището му е в/ъв APELDOORN, Холандия.

  3. ROYAL REPAIR

    Холандия

    Предприятието ROYAL REPAIR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на telephone repair. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  4. FIXMIJNFOON.NL

    Холандия

    Предприятието FIXMIJNFOON.NL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мобилни телефони. Освен това развива дейност и в сферата на telephone repair, mobile phones, и lcd monitors. Седалището му е в/ъв Vriezenveen, Холандия.

  5. DE LEADOPVOLGERS

    Холандия

    Предприятието DE LEADOPVOLGERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телефон, телекс, факс - услуги. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. KLIK ACQUISITIE

    Холандия

    Предприятието KLIK ACQUISITIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телемаркетинг. Седалището му е в/ъв Ede, Холандия.

  2. CHRISTAL TELESERVICE B.V.

    Холандия

    Предприятието CHRISTAL TELESERVICE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телемаркетинг. Освен това развива дейност и в сферата на Телефонни центрове, и Телефонни центрове. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  3. ELEKTROTECHNISCH BEDRIJF A.M. MULDER EN ZONEN B.V.

    Холандия

    Предприятието ELEKTROTECHNISCH BEDRIJF A.M. MULDER EN ZONEN B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електрически и телефонни кабели и жици. Освен това развива дейност и в сферата на Измерване и регулиране на електрическата и други енергии - уреди и инструменти, и Измерване и регулиране на електрическата и други енергии - уреди и инструменти. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  4. TELECOM DIRECT ALMERE B.V.

    Холандия

    Предприятието TELECOM DIRECT ALMERE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Телемаркетинг. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  5. AANNEMINGSBEDRIJF A. SCHUURING B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSBEDRIJF A. SCHUURING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електрически и телефонни кабели и жици. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  1. MOSSINK ELEKTROTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието MOSSINK ELEKTROTECHNIEK B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Електрически и телефонни кабели и жици. Седалището му е в/ъв Hoevelaken, Холандия.