• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • животни и животновъдство

Резултати за

Животни и животновъдство

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. BERG TRADING COMPANY

    Холандия

    Verified by europages badge

    Berg Trading Co. is a dynamic and innovative company dedicated to providing comprehensive trading solutions in the global marketplace. With a strong focus on efficiency, reliability, and customer satisfaction, we have established ourselves as a trusted partner for businesses seeking to navigate the complexities of international trade. At Berg Trading Co., we specialize in facilitating the exchange of various commodities, including agricultural products, energy resources, metals and other raw materials. Our diverse range of products encompasses a wide selection of fruits, vegetables, grains, pulses, frozen/Live/fresh Seafood products sourced from around the world. We offer an extensive variety of fresh and high-quality produce such as apples, bananas, oranges, berries, tomatoes, cucumbers, lettuce, carrots, potatoes, onions, and much more. As a socially responsible company, we are deeply committed to sustainable practices and environmental stewardship. We actively seek out suppliers who adhere to stringent environmental standards, promoting sustainable sourcing and responsible production methods. Whether you are a producer, supplier, or buyer, Berg Trading Co. offers tailored solutions to meet your unique trading needs. We strive to exceed expectations by providing personalized service, swift execution, and superior support at every stage of the trading process. Together, we can navigate the complexities of the global market and achieve sustainable growth and success.

  2. FISHING ADVENTURE

    Холандия

    Предприятието FISHING ADVENTURE, e Производител, и работи в сферата на Риби за рибарници. Освен това развива дейност и в сферата на carp, articles for fish, и fish. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  3. HELDERE5ER

    Холандия

    Предприятието HELDERE5ER, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Аквариуми и бокали. Освен това развива дейност и в сферата на garden pond liner, pond pumps, pond lighting, и articles for fish. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  4. EFFEKTRI

    Холандия

    Предприятието EFFEKTRI, e Производител, и работи в сферата на Материал за хранене на животни. Освен това развива дейност и в сферата на Кучета - храни, Хранителни прибавки, fish oil, Кучета - храни, и Хранителни прибавки. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  5. PETSFISH B.V

    Холандия

    Предприятието PETSFISH B.V, e Производител, и работи в сферата на Кучета и котки - принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на dried fish. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AIKIDOGS

    Холандия

    Предприятието AIKIDOGS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Ветеринарни услуги. Освен това развива дейност и в сферата на training and coaching, behavioural and relational coaching, и communication advice. Седалището му е в/ъв Schalkhaar, Холандия.

  2. KOICENTRUM STEENWIJK

    Холандия

    Предприятието KOICENTRUM STEENWIJK, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Риби за рибарници. Освен това развива дейност и в сферата на construction of artificial ponds, circulation pumps, и pond pumps. Седалището му е в/ъв Steenwijk, Холандия.

  3. TRIMSALON LINDA

    Холандия

    Предприятието TRIMSALON LINDA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кучета и котки - принадлежности. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

  4. V.O.F. FORELLENKWEKERIJ 'T SMALLERT

    Холандия

    Предприятието V.O.F. FORELLENKWEKERIJ 'T SMALLERT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Сладководни риби, и Сладководни риби. Седалището му е в/ъв Emst, Холандия.

  5. HOME INSTEAD THUISSERVICE ENSCHEDE B.V.

    Холандия

    Предприятието HOME INSTEAD THUISSERVICE ENSCHEDE B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Терариуми и аксесоари. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  1. P. BOS MENGVOEDER- EN KUNSTMESTHANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието P. BOS MENGVOEDER- EN KUNSTMESTHANDEL B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Торове и препарати за обогатяване на почвите, Смески за добитък и домашни птици, Торове и препарати за обогатяване на почвите, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Ederveen, Холандия.

  2. VAN BENTHEM VEEVOEDERS EN KUNSTMEST B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN BENTHEM VEEVOEDERS EN KUNSTMEST B.V., e Производител, и работи в сферата на Рибено брашно за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, Храна за животновъдството, Смески за добитък и домашни птици, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Vollenhove, Холандия.

  1. GEBRS. FUITE B.V.

    Холандия

    Предприятието GEBRS. FUITE B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Genemuiden, Холандия.

  2. JARATHANA HOLDING B.V.

    Холандия

    Предприятието JARATHANA HOLDING B.V., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни риби, и Декоративни риби. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  3. DASSELAAR B.V.

    Холандия

    Предприятието DASSELAAR B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Сладководни риби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски риби, и Морски риби. Седалището му е в/ъв Nijkerk Gld, Холандия.

  4. PALING- EN ZALMFILEERDERIJ J. FOPPEN JZN. B.V.

    Холандия

    Предприятието PALING- EN ZALMFILEERDERIJ J. FOPPEN JZN. B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Сладководни риби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски риби, и Морски риби. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  5. SATURN PETFOOD B.V.

    Холандия

    Предприятието SATURN PETFOOD B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Кучета - храни. Освен това развива дейност и в сферата на Котки - храни, и Котки - храни. Седалището му е в/ъв Hattem, Холандия.

  6. TEN DIJK ONGEDIERTEBESTRIJDING B.V.

    Холандия

    Предприятието TEN DIJK ONGEDIERTEBESTRIJDING B.V., и работи в сферата на Животновъдство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ветеринарни услуги, и Ветеринарни услуги. Седалището му е в/ъв Terwolde, Холандия.

  7. IPP INTER PET PRODUCTS B.V.

    Холандия

    Предприятието IPP INTER PET PRODUCTS B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за домашни животни. Освен това развива дейност и в сферата на Кучета - храни, и Кучета - храни. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  8. PLUIMVEEPRAKTIJK NOORD & OOST B.V.

    Холандия

    Предприятието PLUIMVEEPRAKTIJK NOORD & OOST B.V., и работи в сферата на Животновъдство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ветеринарни услуги, и Ветеринарни услуги. Седалището му е в/ъв Slagharen, Холандия.

  1. INDUSTRIE- EN HANDELMAATSCHAPPIJ DE BRON B.V.

    Холандия

    Предприятието INDUSTRIE- EN HANDELMAATSCHAPPIJ DE BRON B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Lunteren, Холандия.

  2. URK EXPORT B.V.

    Холандия

    Предприятието URK EXPORT B.V., e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски риби, и Морски риби. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  3. VEEVOEDERBEDRIJF ALPURO B.V.

    Холандия

    Предприятието VEEVOEDERBEDRIJF ALPURO B.V., e Производител, и работи в сферата на Храна за животновъдството. Освен това развива дейност и в сферата на Смески за добитък и домашни птици, и Смески за добитък и домашни птици. Седалището му е в/ъв Uddel, Холандия.

  4. SEA FRESH B.V.

    Холандия

    Предприятието SEA FRESH B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Морски риби, и Морски риби. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  5. DENKAVIT NEDERLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието DENKAVIT NEDERLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Храна за животновъдството, и Храна за животновъдството. Седалището му е в/ъв Voorthuizen, Холандия.

  6. SLOTEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SLOTEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Смески за добитък и домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Фураж и слама, и Фураж и слама. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

  7. CHIRO PRO PETFOOD

    Холандия

    Предприятието CHIRO PRO PETFOOD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кучета - храни. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  8. FERTI PLUS B.V.

    Холандия

    Предприятието FERTI PLUS B.V., и работи в сферата на Животновъдство - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Ветеринарни услуги, и Ветеринарни услуги. Седалището му е в/ъв Ruurlo, Холандия.

  9. STARFISH FILEERBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието STARFISH FILEERBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риби - обработка, и Риби - обработка. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  10. BENNIE BOERKAMP IMPORT EN EXPORT B.V.

    Холандия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно