• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • огнеупорни строителни материали

Резултати за

Огнеупорни строителни материали

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и Гелдерланд
  1. BAS MACHINE BOUW

    Холандия

    Verified by europages badge

    BAS Machinebouw excels in creating bespoke mechanical engineering solutions, from new production lines to enhancing existing ones. Our service palette encompasses everything from concept and detail engineering to special and regular machine construction. With a focus on R&D setups and laboratory automation, we engineer prototypes and optimize processes, ensuring top-tier results from design to deployment. Our standout offerings include special and unique machinery and automation solutions, tailored system integration, and comprehensive technical support from A-Z. We streamline project management, installation, commissioning, and provide continuous service and maintenance to uphold your operations. Using the latest technologies, BAS Machinebouw adapts to the evolving industry demands, delivering machinery that integrates seamlessly with your existing systems. Our commitment to innovation and client collaboration guarantees that we understand and meet your needs precisely, ensuring satisfaction with every project.

  2. MACO BESCHLÄGE B.V.

    Холандия

    Предприятието MACO BESCHLÄGE B.V., и работи в сферата на Материали за покривни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Бичен и обработен дървен материал, Огнеупорни материали и изделия, Бичен и обработен дървен материал, и Огнеупорни материали и изделия. Седалището му е в/ъв Zelhem, Холандия.

  3. ROELOFS WEGENBOUW B.V.

    Холандия

    Предприятието ROELOFS WEGENBOUW B.V., и работи в сферата на Пътища и магистрали - експлоатация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителни материали, Катрани и битуми - строителни материали, Обществено строителство - предприемачи, Пътища - строителни материали, Катрани и битуми - строителни материали, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Den Ham Ov, Холандия.

  4. KÖSTER AFDICHTINGSSYSTEMEN

    Холандия

    Предприятието KÖSTER AFDICHTINGSSYSTEMEN, e Разпространител, и работи в сферата на Хидроизолационни добавки към строителните материали. Освен това развива дейност и в сферата на Материали за покривни конструкции, sealants, moisture barrier, antirust, и Материали за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  5. VERHOEVEN ZEEWOLDE B.V.

    Холандия

    Предприятието VERHOEVEN ZEEWOLDE B.V., и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Пробиване и сондиране, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Zeewolde, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. NIJLAND HANDEL B.V.

    Холандия

    Предприятието NIJLAND HANDEL B.V., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Bentelo, Холандия.

  2. A. HAK INTERNATIONAL B.V.

    Холандия

    Предприятието A. HAK INTERNATIONAL B.V., и работи в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни материали - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Tricht, Холандия.

  3. NORTHERN ENGINEERING SERVICES (N.E.S.) B.V.

    Холандия

    Предприятието NORTHERN ENGINEERING SERVICES (N.E.S.) B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Закрепване - материал. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Строителни материали - машини и техника за индустрията, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, и Пробиване и сондиране. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  4. INTER-TECHNO B.V.

    Холандия

    Предприятието INTER-TECHNO B.V., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  5. SCHMIDT BOUWMACHINES ALMELO B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHMIDT BOUWMACHINES ALMELO B.V., и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, Строителни обекти - оборудване, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Пробиване и сондиране, Мини и кариери - машини и техника, и Строителни обекти - оборудване. Седалището му е в/ъв Almelo, Холандия.

  1. SLEIDERINK HOUT- EN BOUWMATERIALEN B.V.

    Холандия

    Предприятието SLEIDERINK HOUT- EN BOUWMATERIALEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна дървесина, Строителни машини, Строителна дървесина, и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Denekamp, Холандия.

  2. HOUTHANDEL LAMBERT VAN DEN BOSCH B.V.

    Холандия

    Предприятието HOUTHANDEL LAMBERT VAN DEN BOSCH B.V., e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна дървесина, и Строителна дървесина. Седалището му е в/ъв Ede Gld, Холандия.

  1. WESTERVELD EN NEDERLOF B.V.

    Холандия

    Предприятието WESTERVELD EN NEDERLOF B.V., e Производител, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна дървесина, и Строителна дървесина. Седалището му е в/ъв Breedenbroek, Холандия.

  2. OLDENBOOM GROEP B.V.

    Холандия

    Предприятието OLDENBOOM GROEP B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Суров дървен материал. Освен това развива дейност и в сферата на Строителна дървесина, и Строителна дървесина. Седалището му е в/ъв Doetinchem, Холандия.

Филтри

Резултати за

Огнеупорни строителни материали

Брой резултати

14 Фирми