• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • строителство - довършителни работи

Резултати за

Строителство - довършителни работи

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландПроизводител
  1. UITZENDSERVICE HOLLAND B.V.

    Холандия

    Предприятието UITZENDSERVICE HOLLAND B.V., e Производител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Седалището му е в/ъв Nijmegen, Холандия.

  2. TIMMERBEDRIJF GROENER

    Холандия

    Предприятието TIMMERBEDRIJF GROENER, e Производител, и работи в сферата на Дърводелски работи - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи, cabinetmakers, joinery, Дограма и строително дърводелство - строителни работи, и carpentry work. Седалището му е в/ъв De Lutte, Холандия.

  3. RIFEDA SCHILDERWERKEN

    Холандия

    Предприятието RIFEDA SCHILDERWERKEN, e Производител, и работи в сферата на Боядисване - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Ремонтни работи - предприемачи, painters, и Ремонтни работи - предприемачи. Седалището му е в/ъв Ammerzoden, Холандия.

  4. AANNEMERSBEDRIJF PETERS

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF PETERS, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи, Дограма и строително дърводелство - строителни работи, building - renovations, и general renovation work. Седалището му е в/ъв Zutphen, Холандия.

  5. CAMFIL BV

    Холандия

    Предприятието CAMFIL BV, e Производител, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на air filters. Седалището му е в/ъв Ede, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AANNEMERSBEDRIJF STEGGINK

    Холандия

    Предприятието AANNEMERSBEDRIJF STEGGINK, e Производител, и работи в сферата на Ремонтни работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на building contractors, и building - renovations. Седалището му е в/ъв Hengelo, Холандия.

  2. LEERTOUWER B.V.

    Холандия

    Предприятието LEERTOUWER B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Телефони, Боядисване - предприемачи, Телефони, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Barneveld, Холандия.

  3. LENNOX BENELUX B.V.

    Холандия

    Предприятието LENNOX BENELUX B.V., e Производител, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, Климатизация - техника, Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация - техника. Седалището му е в/ъв Nijkerk Gld, Холандия.

  4. SCHEER & FOPPEN INSTALLATIETECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHEER & FOPPEN INSTALLATIETECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Аларма и наблюдение - инсталация, Отопление, климатична инсталация - строителни работи, Аларма и наблюдение - инсталация, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  5. AD DAKKAPELLEN

    Холандия

    Предприятието AD DAKKAPELLEN, e Производител, и работи в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни камъни, Покривни конструкции - строителни работи, Покривни камъни, и Покривни конструкции - строителни работи. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  1. GSF GLASGROEP BV

    Холандия

    Предприятието GSF GLASGROEP BV, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Lelystad, Холандия.

  2. ISOLATIEBEDRIJF PLUIMERS B.V.

    Холандия

    Предприятието ISOLATIEBEDRIJF PLUIMERS B.V., e Производител, и работи в сферата на Електричество - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Херметичност и изолация - предприемачи, и Херметичност и изолация - предприемачи. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

  1. VAN DEN BOSCH TECHNISCHE INSTALLATIES B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN DEN BOSCH TECHNISCHE INSTALLATIES B.V., e Производител, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Harderwijk, Холандия.

  2. INSTALLATIETECHNIEK KREMER B.V.

    Холандия

    Предприятието INSTALLATIETECHNIEK KREMER B.V., e Производител, и работи в сферата на Аларма и наблюдение - инсталация. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв 'S-Heerenberg, Холандия.

  3. E.G. TEN KATE V.O.F.

    Холандия

    Предприятието E.G. TEN KATE V.O.F., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Nieuwleusen, Холандия.

  4. INSTALLATIEBEDRIJF T. BREMAN B.V.

    Холандия

    Предприятието INSTALLATIEBEDRIJF T. BREMAN B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи, и Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Седалището му е в/ъв Genemuiden, Холандия.

  5. GELDERS STAALSTRAAL- EN SCHILDERSBEDRIJF B.V.

    Холандия

    Предприятието GELDERS STAALSTRAAL- EN SCHILDERSBEDRIJF B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Ochten, Холандия.

  6. SCHILDERSBEDRIJF H.A. DE KONING B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHILDERSBEDRIJF H.A. DE KONING B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Hengelo Ov, Холандия.

  7. UNICA REGELTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието UNICA REGELTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи, и Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  8. METAALSLUIS B.V.

    Холандия

    Предприятието METAALSLUIS B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Поправка и обновяване на недвижими имоти. Седалището му е в/ъв Genemuiden, Холандия.

  1. INSTALLATIEBEDRIJF EN INGENIEURSBUREAU KOLDIJK B.V.

    Холандия

    Предприятието INSTALLATIEBEDRIJF EN INGENIEURSBUREAU KOLDIJK B.V., e Производител, и работи в сферата на Аларма и наблюдение - инсталация. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Zwolle, Холандия.

  2. LANSINK SCHILDERWERKEN B.V.

    Холандия

    Предприятието LANSINK SCHILDERWERKEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Боядисване - предприемачи, и Боядисване - предприемачи. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  3. TIMMERFABRIEK DE MORS RIJSSEN B.V.

    Холандия

    Предприятието TIMMERFABRIEK DE MORS RIJSSEN B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Дограма и строително дърводелство - строителни работи, и Дограма и строително дърводелство - строителни работи. Седалището му е в/ъв Rijssen, Холандия.

  4. LANCKERWOLTERS BEVEILIGING & ICT B.V.

    Холандия

    Предприятието LANCKERWOLTERS BEVEILIGING & ICT B.V., e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Almere, Холандия.

  5. NEFIT BUDERUS

    Холандия

  6. DIRK NIJHUIS SCHILDERWERKEN B.V.

    Холандия

  7. HOUT- EN BOUWMATERIALENHANDEL ST. MIDDELKOOP EN ZN. B.V.

    Холандия

  8. ROMEIN BETON B.V.

    Холандия

    Предприятието ROMEIN BETON B.V., e Производител, и работи в сферата на Мостове - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Тунели - строителни работи, и Тунели - строителни работи. Седалището му е в/ъв Dodewaard, Холандия.

  9. AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ VAN GELDER B.V.

    Холандия

    Предприятието AANNEMINGSMAATSCHAPPIJ VAN GELDER B.V., e Производител, и работи в сферата на Тунели - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове - строителство, Пътища - строителство, Мостове - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Elburg, Холандия.