• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • banding

Резултати за

Banding

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландПроизводител
  1. AVK REWAG

    Холандия

    Verified by europages badge

    Предприятието AVK REWAG, e Производител, и работи в сферата на Механични съединители. Освен това развива дейност и в сферата на pipe couplings, pipe coupling, pipe repair clamps, repair clamp, repair couplings, repair coupling, band repair clamp, stainless steel repair clamps, и grip couplings. Седалището му е в/ъв Vaassen, Холандия.

  2. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS

    Холандия

    Предприятието ATS-TANNER BANDING SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Конвейерни товаро-разтоварни работи - системи. Освен това развива дейност и в сферата на pallet wrappers. Седалището му е в/ъв Urk, Холандия.

  3. STANSTECHNIEK GAANDEREN BV

    Холандия

    Предприятието STANSTECHNIEK GAANDEREN BV, e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал - цветни метали. Освен това развива дейност и в сферата на punching, и prototypes built. Седалището му е в/ъв Gaanderen, Холандия.

  4. SCHOLTEN EN VAN HEEK B.V.

    Холандия

    Предприятието SCHOLTEN EN VAN HEEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Еластични нишки и тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Еластични ленти, и Еластични ленти. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  5. SSAB SWEDISH STEEL B.V.

    Холандия

    Предприятието SSAB SWEDISH STEEL B.V., e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ленти от стомана, и Ламарина и ленти от стомана. Седалището му е в/ъв Beuningen Gld, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ARENDSEN PLAATWERK B.V.

    Холандия

    Предприятието ARENDSEN PLAATWERK B.V., e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Ламарина и ленти от стомана, и Ламарина и ленти от стомана. Седалището му е в/ъв Ulft, Холандия.

  2. VOLKERS B.V.

    Холандия

    Предприятието VOLKERS B.V., e Производител, и работи в сферата на Ламарина и ивичест материал от черни метали. Седалището му е в/ъв Nijkerk Gld, Холандия.