• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • commercial refrigerators

Резултати за

Commercial refrigerators

ХоландияЗволе, Оверейсел, Арнхем и ГелдерландПроизводител
  1. VELD KOELTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието VELD KOELTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - големи уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Домашни перални машини, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Домашни перални машини. Седалището му е в/ъв Groenlo, Холандия.

  2. VENTILEX B.V.

    Холандия

    Предприятието VENTILEX B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Сухи въздушни охладители, Промишлени сушилни машини и центрофуги, Сухи охладителни кули, Сухи въздушни охладители, Промишлени сушилни машини и центрофуги, и Сухи охладителни кули. Седалището му е в/ъв Heerde, Холандия.

  3. EMONDT'S KOELTECHNIEK B.V.

    Холандия

    Предприятието EMONDT'S KOELTECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Enschede, Холандия.

  4. KOELTECHNISCH BURO DE LAAT B.V.

    Холандия

    Предприятието KOELTECHNISCH BURO DE LAAT B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Охлаждащи вещества, и Охлаждащи вещества. Седалището му е в/ъв Ammerzoden, Холандия.

  5. PS KOELTECHNIEK DEVENTER B.V.

    Холандия

    Предприятието PS KOELTECHNIEK DEVENTER B.V., e Производител, и работи в сферата на Хладилни витрини и изложбени поставки. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Deventer, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PROMAC B.V.

    Холандия

    Предприятието PROMAC B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Климатизация, проветряване и вентилация - техника, и Климатизация, проветряване и вентилация - техника. Седалището му е в/ъв Zaltbommel, Холандия.

  2. MUELLER LICHTENVOORDE B.V.

    Холандия

    Предприятието MUELLER LICHTENVOORDE B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Охлаждащи цистерни, и Охлаждащи цистерни. Седалището му е в/ъв Lichtenvoorde, Холандия.

  3. VAN KEMPEN SERVICE B.V.

    Холандия

    Предприятието VAN KEMPEN SERVICE B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Tiel, Холандия.

  4. KOELMEUBELINDUSTRIE APELDOORN B.V.

    Холандия

    Предприятието KOELMEUBELINDUSTRIE APELDOORN B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

  5. DUTCH THERMAL ENGINEERING B.V.

    Холандия

    Предприятието DUTCH THERMAL ENGINEERING B.V., e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Gaanderen, Холандия.

  1. FUSITE B.V.

    Холандия